Ναταλία Τσαλίκη για καταγγελίες των ηθοποιών: «Μπορεί να μας λυπεί, αλλά ήταν μια γάγγραινα» (vid)

Screenshot ΕΡΤ

Την άποψή της για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες εξέφρασε η ηθοποιός, Ναταλία Τσαλίκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «φλΕΡΤ», το απόγευμα της Τετάρτης. «Μπορεί να μας λυπεί, αλλά ήταν μια γάγγραινα» είπε χαρακτηριστικά.  Τι δήλωσε για τον σύζυγό της Γιάννη Μπέζο. 

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχουν κλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο «καλή» ενώ τόνισε πως ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της υποκριτικής έχουν και οι σχολές υποκριτικής.

Η Ναταλία Τσαλίκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι σχολές υποκριτικής έχουν μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να προετοιμάσουν τα παιδιά για αυτό που τους περιμένει. Ότι δεν θα βγουν και θα είναι ο σκηνοθέτης ο γκουρού, το θέσφατο. Ότι πει δηλαδή ο σκηνοθέτης και εμείς θα σκύβουμε το κεφάλι. Όχι. Είμαστε συνδημιουργοί σε μια παράσταση. Ακόμα και στη σχολή εγώ μαθαίνω από τα παιδιά».

Στην συνέχεια η ηθοποιός εξήγησε: «Να ξέρουν οι νέοι συνάδελφοι ότι το σωματείο μας ξανασυστήνεται. Μπορούν να απευθυνθούν εκεί γιατί δημιουργείται μια ομάδα που εμπεριέχει μια ομάδα ειδικών και ξέρουν ποια είναι η νομική οδός.

Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας ανώνυμα και να λέει «μου έτυχε αυτό και αυτό». Δεν αφορά και κανέναν, αυτό είναι κουτσομπολιό και ριάλιτι. Δεν μας αφορά και είναι κρίμα για το θέατρο. Δεν το αξίζουμε», πρόσθεσε η δημοφιλής ηθοποιός.

«Είναι μια πολύ καλή περίοδος αυτή που βγαίνουν στη φόρα πράγματα, μπορεί να μας λυπεί για αυτά που μαθαίνουμε και κόσμος να πέφτει από τα σύννεφα, αλλά ήταν μια γάγγραινα. Ήταν ένα σπυρί που έπρεπε να σπάσει».

Η Ναταλία Τσαλίκη μιλά για τον σύζυγό της Γιάννη Μπέζο

Μιλώντας για τη σχέση με τον σύζυγό της Γιάννη Μπέζο είπε: «Τον γνώρισα ένα χρόνο μετά το τέλος της σχολής. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που δεν είναι καλλιτέχνης. Στο σπίτι πολλές φορές δεν συζητάμε για το θέατρο».

Τέλος, για τη συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες»: «Είναι κάτι ανάμεσα σε τηλεόραση και σινεμά. Προσέχουν πολύ το γύρισμα και τους ηθοποιούς. Είχε ωραίο σενάριο και τώρα θα συμμετέχω κι εγώ σε τέσσερα ακόμη επεισόδια».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pPTzAa
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη