Λαμία - Ατρόμητος 0-0


Η Λαμία ωστόσο θα μπορούσε να είχε κάνει ακόμα μεγαλύτερο άλμα σωτηρίας, αν ο Ντέλετιτς είχε ευστοχήσει στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 45'. Ο Μανδάς τον νίκησε και οι Λαμιώτες έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. Αυτή θα λέγαμε πως ήταν και η μεγαλύτερη φάση του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το πέναλτι ο ρυθμός του αγώνα ήταν κακός, με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση αρχικά να μην δεχθούν γκολ και όχι τόσο το να βγουν μπροστά και να προσπαθήσουν να σκοράρουν. Έτσι φτάσαμε στο 43' όταν ο Γούτας ανέτρεψε τον Καραμάνο με το πέναλτι να δίνεται μέσω VAR. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ντέλετιτς όπως αναφέραμε με τον Μανδά να διώχνει.

Τίποτα στο δεύτερο και έμεινε το μηδέν

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είδαμε σχεδόν τίποτα, καθώς ούτε η Λαμία, ούτε ο Ατρόμητος δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Ο Ντέλετιτς στο 47' και ο Μανούσος στο 59' έχασαν τις μοναδικές θα λέγαμε ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

MVP: Και μόνο που έπιασε πέναλτι με το σκορ να μένει στο 0-0, ο Μανδάς είναι δικαίως πολυτιμότερος παίκτης της σημερινής αναμέτρησης της Λαμίας με τον Ατρόμητο.

Στο ύψος του: Σε ένα τόσο κακό παιχνίδι, δεν θα λέγαμε πως υπήρξε κάποιος που στάθηκε στο ύψος του. Γκολ δεν είδαμε, φάσεις δεν είδαμε, οπότε δεν γίνεται να βάλουμε κάποιον στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο «αδύναμος κρίκος»: Οι παίκτες και των δύο ομάδων θα λέγαμε πως ήταν αδύναμοι κρίκοι αν κρίνουμε από το κακό θέαμα που είδαμε στο ματς αυτό.

Η «γκάφα»: Γκάφα, αν μπορεί να πιαστεί γκάφα είναι το χαμένο πέναλτι. Γιατί ναι μεν ο Μανδάς το έδιωξε, αλλά από την στιγμή που δεν μπήκε γκολ, ο Ντέλετιτς έκανε γκάφα.

Το «στραγάλι»: Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Βρέσκα. Το πέναλτι ήταν, άλλη φάση δεν υπήρξε οπότε ήταν καλός.

Το «ταμείο» του gazzetta.gr: Με τα πλέι άουτ να πλησιάζουν, Λαμία και Ατρόμητος κοίταξαν αρχικά να μην χάσουν και αυτό και έκαναν. Θα μπορούσαν οι γηπεδούχοι που έχασαν πέναλτι να πάρουν το τρίποντο, δεν το έκαναν, αλλά ευχαριστημένοι είναι και οι δυο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (73' Χατζηστραβός), Ντέλετιτς (90' Μπιάρνασον), Καραμάνος, Αραμπούλι (27' Βασιλακάκης)

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Γκάλο (91' Οικονομίδης), Χαρίσης, Ενσικουλού (64? Μουνίθ), Ούμπιντες, Μανούσος (82' Κωτσόπουλος), Μάτιτς (64' Χριστοδουλόπουλος)

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη