Τεστ κορωνοιού 20 δευτερολέπτων εγκρίθηκε στην Μ. Βρετανία

Τεστ κορωνοιού 20 δευτερολέπτων εγκρίθηκε στην Μ. Βρετανία

Ένα νέο τεστ ανίχνευσης του κορωνοιού διάρκειας 20 δευτερολέπτων εγκρίθηκε σήμερα από τη ρυθμιστική αρχή της Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία διανομής του προϊόντος Histake, η νέα μέθοδος έχει 99,7% ακρίβεια και 98,1% ευαισθησία, που σημαίνει ότι βγάζει λιγοστά λανθασμένα αποτελέσματα και μπορεί να χρησιμοποιείται στα αεροδρόμια, σε αθλητικές εγκαταστάσεις και σε επιχειρήσεις.

Το τεστ Virolens, το οποίο παρασκευάζει η βρετανική νεοφυής επιχείρηση iAbra σε συνεργασία με την TT Electronics, δοκιμάστηκε στο αεροδρόμιο του Χίθροου και χρησιμοποιεί φαρυγγικό μάκτρο για τη συλλογή σιέλου.Η Histate, η εταιρεία διανομής του τεστ, ανακοίνωσε ότι θα το κυκλοφορήσει άμεσα έπειτα από την έγκρισή του από την Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσβλέπει σε ευρύτερη κυκλοφορία του κατά τους επόμενους μήνες. Τα rapid tests θεωρούνται βασική αρχή στον οδικό χάρτη του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον για την άρση του lockdown, αλλά έχουν εκφραστεί ανησυχίες ως προς την ακρίβεια των υφιστάμενων ανοσοχρωματογραφικών δοκιμών πλευρικής ροής.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3ftFOFl
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη