ΑΕΚ: Εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας

eurokinissi

Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη νομική της κίνηση για το θέμα της παραπομπής στην επιτροπή δεοντολογίας. Συγκεκριμένα, στις 08:40 της Παρασκευής, ο δικαστικός επιμελητής επέδωσε εξώδικη πρόσκληση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, κ. Λουίζα Ιωαννίδου.

Με το εξώδικο αυτό , η ΑΕΚ ζητά εντός της ημέρας να της γνωστοποιηθούν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των καταγγελλόντων, προκειμένου να ασκήσει εναντίον τους τα νόμιμα δικαιώματά.

Με βάση τον κανονισμό της Επιτροπής Δεοντολογίας σε περίπτωση ανώνυμης καταγγελίας τα στοιχεία του ανωνύμως καταγγέλλοντος πρέπει να γνωστοποιούνται στον Πρόεδρο της Επιτροπής και να τηρούνται σε μη προσβάσιμο σε τρίτους φάκελο στην Επιτροπή, προκειμένου να είναι διαθέσιμα σε ένα θιγόμενο πρόσωπο αν υποβληθεί εις βάρος του μία αποδεδειγμένα ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του κανονισμού.

Με αυτόν τον τρόπο η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ θέλει να περάσει στην αντεπίθεση αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, την οποία εντός του συλλόγου έχουν χαρακτηρίσει στημένη και με στόχο να βλάψουν το πρεστίζ και την υστεροφημία του συλλόγου.

Πηγή: overfm.grvia Ειδήσεις https://ift.tt/31p1HNq
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.