Γρηγορίου: «Το πιο αποτελεσματικό 45λεπτο που έχουμε κάνει»


Ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, ήταν ικανοποιημένος για τη νίκη επί του Παναιτωλικού πλην όμως διευκρίνισε πως χωρίς μαθηματική διασφάλιση της παραμονής δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος.

Ο Γρηγορίου είπε στη NOVA για:
 
Το πρώτο 45λεπτο της Λαμίας: Σίγουρα είναι το πιο αποτελεσματικό 45λεπτο που κάναμε. Και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε ευκαιρίες χωρίς αυτήν την αποτελεσματικότητα. Σήμερα είπαμε στα αποδυτήρια πως ήρθαμε για να κερδίσουμε και όχι για να μη χάσουμε. Μετά τα τρία γκολ πήρε διαδικαστικό ρόλο το παιχνίδι.
 
Την επίτευξη της σωτηρίας: Όσο κοντά φαίνεται τόσο μακριά είναι. Θα γίνει μάχη μέχρι τις 15 Μαϊου. Το είχα πει και επαληθεύομαι σε αυτό. Εάν δεν έχεις σωθεί και μαθηματικά δεν είσαι σίγουρος. Δουλεύουμε για να έρθει η ημέρα που θα σωθούμε και μαθηματικά.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη