Νέος παίχτης στις ταχυμεταφορές δημιουργεί ανταγωνισμό σε ACS, Γενική Ταχυδρομική και Speedex

INTIME

Ανταγωνισμό αποκτούν ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ Courier και Speedex καθώς νέος μεγάλος παίχτης στον «χορό» των ταχυμεταφορών.

Στην αγορά των ταχυμεταφορών ακούγεται πως θα εισέλθει ο όμιλος επιχειρήσεων Ευάγγελου Μαρινάκη, ο οποίος, μάλιστα, φέρεται να προσέλαβε ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και κορυφαίο στέλεχος
της αγοράς για να ηγηθεί της νέας αυτής δραστηριότητας. Οι ίδιες πηγές εκτιμούν πως η νέα αυτή δραστηριότητα θα ξεκινήσει με βάση το πρακτορείο διανομής εντύπων, που ελέγχει ο ίδιος μέτοχος.

"Έξυπνη κίνηση", αναφέρουν χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως η επέκταση του πρακτορείου διανομής στις ταχυμεταφορές "είναι το επόμενο λογικό βήμα για την επέκταση και ανάπτυξή του και, παράλληλα, τη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου του σε νέες αγορές, δεδομένης και της μακροχρόνια πτωτικής τάσης στις κυκλοφορίες των εντύπων".



via Ειδήσεις https://ift.tt/3szYGpc
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη