Σε δύσκολη θέση η Ναταλία Γερμανού για τη σχέση Ιωαννίδου με Κιμούλη

Σε δύσκολη θέση η Ναταλία Γερμανού για τη σχέση Ιωαννίδου με Κιμούλη

Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου. Τι με ρωτάτε; απάντησε η Ναταλία Γερμανού όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη σχέση της Ιωαννίδου με τον Κιμούλη

Η Μαρία Ιωαννίδου και ο Γιώργος Κιμούλης υπήρξαν ζευγάρι για 3 μήνες στο παρελθόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια η ηθοποιός πρόσφατα στο Πρωινό.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και η Ναταλία Γερμανού ήρθε σε τρομερά δύσκολη θέση.

Όταν ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της για να σχολιάσει το γεγονός και  αν το ήξερε, ήρθε σε τρομερά δύσκολη θέση, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο και είπε:

«Παιδιά δεν γνωρίζω, τι με ρωτάτε; Πάμε να αλλάξουμε θέμα. Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου. Τι με ρωτάτε; Εγώ δεν θυμάμαι Κιμούλη στα παιδικά μου χρόνια, το 1989.

Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί ποτέ ο Γιώργος Κιμούλης σε οικογενειακό τραπέζι. Τώρα το άκουσα κι εγώ. Ίσως να ήταν στη διακοπή της σχέσης», είπε η Ναταλία Γερμανού δίνοντας πάσα για διαφημίσεις.

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα

{https://www.youtube.com/watch?v=zgPBAJnkXVQ}



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3cRHmpt
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη