Μίλος Ντέλετιτς: «Άλλη Λαμία με Γρηγορίου – Το μυαλό μου είναι πάντα στην ΑΕΚ»


Ο Σέρβος επιθετικός σχολιάζει την αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας από την Φθιώτιδα και συγχρόνως μιλάει για το στόχο της επιστροφής - καθιέρωσης στην ΑΕΚ που διατηρεί τα δικαιώματά του.

Η τελευταία νίκη (βγαλμένη από ατόφιο χρυσάφι) της Λαμίας στην φετινή κούρσα του πρωταθλήματος, έφερε την υπογραφή του Μίλος Ντέλετιτς.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός εκεί που το παιχνίδι έδειχνε να «κολλάει» στην ισοπαλία, συνδέθηκε με τα δίχτυα λίγο πριν από το φινάλε και έδωσε το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο «Ντέλε» υπήρξε ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε ένα ματς με χαρακτήρα τελικού και πίκρανε την άλλοτε ομάδα του μέσω της οποίας «έφτιαξε» το όνομά του και πήρε…προαγωγή για την ΑΕΚ το καλοκαίρι του΄19.

Κι ο ίδιος δεν το κρύβει μιλώντας στο  SDNA  πως στο μυαλό του υπάρχει η Ένωση, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και φιλοδοξεί να επιστρέψει (δριμύτερος) στα Σπάτα μετά τη λήξη του δανεισμού του στη Λαμία.

«Το ματς με την ΑΕΛ ήταν ένα κρίσιμο ματς στη μάχη της παραμονής. Η Λαμία έχει αποκτήσει άλλη δυναμική μετά τον ερχομό του νέου μας προπονητή (Μιχάλης Γρηγορίου) κι είναι…άλλη ομάδα.

Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και ιδιαίτερα αυτά που είναι κομβικά για την σωτηρία μας.

Κόντρα στην ΑΕΛ πετύχαμε δύο σπουδαίες νίκες που μας προσέφεραν έξι πολύτιμους βαθμούς και μας δίνουν ένα μικρό προβάδισμα εν όψει των πλέι άουτ. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει.

Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι ωσότου μαζέψουμε τους απαραίτητους βαθμούς, κλειδώσουμε τον στόχο μας και κρατήσουμε τη Λαμία στη Super League» τονίζει ο Σέρβος μεσοεπιθετικός  και εμβαθύνει στις αλλαγές που έφερε στην ομάδα της Φθιώτιδας η άφιξη του Μιχάλη Γρηγορίου.

«Όλα άλλαξαν από την στιγμή που ήρθε στην ομάδα ο νέος προπονητής. Η ψυχολογία μας βελτιώθηκε ενώ και στο τακτικό κομμάτι ο κόουτς άλλαξε πολλά και βγάζει το 100% απ΄όλους τους παίκτες. Η ομάδα έχει αποκτήσει άλλο…αέρα και δείχνει αποτελεσματική».

Όσο για τον ίδιο και τα σχέδια που κάνει για το μέλλον με φόντο την λήξη του δανεισμού του στη Λαμία το προσεχές καλοκαίρι.

«Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στη Λαμία και θέλω να δίνω κάθε φορά σε κάθε ματς τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου και να την βοηθήσω να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής.

Σίγουρα η ΑΕΚ υπάρχει στο μυαλό μου.

Όταν πήγα στην ΑΕΚ στόχος μου ήταν να παλέψω για την καθιέρωσή μου κι αυτό θέλω και τώρα, από την στιγμή που το καλοκαίρι μου δοθεί η ευκαιρία να μείνω στην ΑΕΚ και να αγωνιστώ με τη φανέλα της την επόμενη σεζόν».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη