ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ: Στη Θεσσαλονίκη ο εισαγγελέας έκανε το καθήκον του ....Στη Λαμία όμως οι εισαγγελείς δεν το κάνουν


Στη Θεσσαλονίκη ο εισαγγελέας έκανε το καθήκον του ....Στη Λαμία όμως οι εισαγγελείς δεν το κάνουν


Θεσσαλονίκη: Ο συλληφθείς οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα για τοκογλυφία…


ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Στη Θεσσαλονίκη ο εκεί εισαγγελέας έπραξε το καθήκον του και μπράβο του…

 

Στη Λαμία όμως ο εισαγγελέας Στυλιανός Κωσταρέλλος, όταν ο Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος, κατέθεσε Μήνυση για Τοκογλυφία κατά του Νικ. Δασκαλόπουλου και κατά παντός άλλου υπευθύνου την έκρυψε στο συρτάρι του και δεν έπραξε το καθήκον του ως όφειλε …ΓΙΑΤΊ ;

Να γιατί φωνάζει τόσα χρόνια ο Δημητρακόπουλος για Παραδικαστικό Κύκλωμα στη Λαμία σε βάρος 16.000 κ.κ. Συνεταίρων της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας….αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω….

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Θεσσαλονίκη: Δανείστηκε από τοκογλύφους 40.000 ευρώ και τον εκβίαζαν να επιστρέψει 400.000

Οι αρχές συνέλαβαν έναν 38χρονο που κατηγορείται για τοκογλυφία – Είχε δανείσει ιδιοκτήτη επιχείρησης και του ζητούσε τα δεκαπλάσια ως αντάλλαγμα.

 

Για  εκβίαση και τοκογλυφία συνελήφθη ένας 37χρονος, υπήκοος Αλβανίας, μετά από καταγγελία 43χρονου ιδιοκτήτη επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη ότι δεχόταν απειλές προκειμένου να αποπληρώσει το δεκαπλάσιο ποσό απ' αυτό που δανείστηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 43χρονος είχε άμεση ανάγκη από μετρητά.

 

Αναγκάστηκε το διάστημα 2017 - 2020 να δανειστεί τμηματικά 40.000 ευρώ.

 

Αυτό το διάστημα, ο καταγγέλλοντας ανέφερε ότι επέστρεψε στον 37χρονο είτε διά ζώσης είτε σε τραπεζικό λογαριασμό, 48.200 ευρώ, χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε στο αρχικό κεφάλαιο αλλά και σε τόκους.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, τον προηγούμενο μήνα ο 37χρονος, απείλησε τον επιχειρηματία και την οικογένειά του και ζήτησε με εκβιαστικό τρόπο την καταβολή σε μηνιαία βάση ποσού 3.000 ευρώ για τα επόμενα 11 χρόνια, δηλαδή περίπου 400.000 ευρώ.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο επιχειρηματίας απευθύνθηκε στο Τμήμα Δίωξης εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ύστερα από Αστυνομική επιχείρηση 
συνελήφθη ο 37χρονος στην περιοχή Χαριλάου, την ώρα που παραλάμβανε από τον καταγγέλλοντα χρηματικό ποσό το οποίο υποτίθεται πως είχαν συμφωνήσει νωρίτερα.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 

https://kinmersynla.blogspot.com 

Παρακολουθείστε το κάτωθι Βίντεο, θα μάθετε πολλά... Είναι από τη δίκη της 7 Ιουλίου 2020 που ανεβλήθη

2020.07.07, Στο Εφετείο Λαμίας δικάζονται για απιστία οι Διοικήσεις της πρώην Συνεταιριστικης Τράπεζας Λαμιας των Νικ. Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδάκου. 

https://youtu.be/ePHrfuuzkNw

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη