Ο Παναγιώτης Στασινός για την την διαχείριση των αδέσποτων ζώων (video)


Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος υγείας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός:

Ο Δήμος Λαμιέων συμμετείχε, στις 27 Φεβρουαρίου 2021, στην επιτυχημένη διαδικτυακή Ημερίδα της ΠΦΠΟ όπου αναλύθηκαν οι προτάσεις της όσον αφορά την διαχείριση των αδέσποτων ζώων εν όψει του νέου Νομοσχεδίου για τα ζώα συντροφιάς που βρίσκεται υπό διαμόρφωση.

Στη συζήτηση, στην οποία συμμετείχαν 95 Δήμοι δια μέσου δημάρχων,αντιδημάρχων και εντεταλμένων Συμβούλων που έχουν αναλάβει την διαχείριση των αδέσποτων, συζητήθηκαν οι προτάσεις της ΠΦΠΟ και τέθηκαν οι προβληματισμοί που ο κάθε Δήμος αντιμετωπίζει στη περιοχή του.

Στη διαδικτυακή Ημερίδα κυριάρχησαν στη συζήτηση η λειτουργία της 5μελους Επιτροπής,η χρηματοδότηση των δήμων,οι σχέσεις με τη Φιλοζωική Κοινότητα και τους εθελοντές,η λειτουργία καταφυγίων,ο τρόπος που μπορεί να μειωθούν τα αδέσποτα και η γενικότερη διαχείριση των ζώων(στειρώσεις,υιοθεσίες,επανενταξεις,φιλοξενία κλπ).

Δείτε το ΔΤ της ΠΦΠΟ για την εκδήλωση με τις θέσεις για το νομοσχέδιο και τις συμμετοχές των Δήμων
https://pfpo.gr/oi-dimoi-dilosan-tin-stirixi-tous-sto.../...

Η πεντάλεπτη τοποθέτηση για το Δήμο Λαμιέων στο παρακάτω βίντεο από την εκδήλωση

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη