Παπαϊωάννου: «Θέλω να φύγω από τη Λαμία»


Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου γι' ακόμα μία φορά τόνισε ότι θέλει να φύγει από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στο Metropolis για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του να μείνει στην κατηγορία. Ακόμη αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία τονίζοντας γι' ακόμα μία φορά ότι θέλει να απεμπλακεί από τα διοικητικά της ομάδας της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε:

Για την αθλητική δικαιοσύνη: «Από αυτά που βλέπω τώρα τελευταία μπορώ να πω ότι υπάρχουν αμφιβολίες για τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Για να μην γελιόμαστε δεν παράγουμε κανένα προϊόν. Εμείς προσπαθούμε για τον αθλητισμό της πόλης και το πληρώνουμε το άθλημα ακριβά. Κάθε χρονιά γίνονται χειρότερα τα πράγματα και δεν ξέρω πως θα μπορέσει να αναβαθμιστεί. Εγώ το έχω πει ότι θέλω να φύγω. Απλά δεν έχει βρεθεί κάποιος να αναλάβει. Δεν θα δώσω την ομάδα σε κάποιον να την καταστρέψει. Υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να φύγουν από την ομάδα. Μάλλον, δεν τους αρέσει το σύστημα. Τα μεγάλα σωματεία είναι διαφορετικά, έχουν και άλλες εισπράξεις. Δεν με φτιάχνει τόσο πολύ ο χώρος. Επίσης, τι είναι το Β4; Ας κάνουν ποδόσφαιρο η Β4 και εμείς να πάμε για ύπνο».

Για την αντιπαράθεση με Κούγια: «Δεν μου αρέσουν αυτά. Δεν ψοφάω για δημοσιότητα».

Για τη σωτηρία της Λαμίας: «Δεν νομίζω να μην πέσει κανένας. Κάθε αγώνας είναι τελικός. Έχουμε ένα πρόγραμμα δύσκολο και παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Θα κοντραριστούμε με κάποιες ομάδες μέχρι το τέλος».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη