Κούγιας μηνύει και Καπουτζίδη: Θίγει την υπόληψή μου και τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας της οικογένειας

INTIME

Ο Αλέξης Κούγιας μέσως της νεότερης ανακοίνωσής του τονίζει ότι προχωράει σε μηνύσεις και αγωγές κατά...πάντων σχετικά τον χειρισμό που αφορά την υπόθεση Λιγνάδη. Ο γνωστός ποινικολόγος μάλιστα θα προχωρήσει σε μήνυση και κατά του Γιώργου Καπουτζίδη διότι σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος : «έθιξε την τιμή και την υπόληψή μου, καθώς επίσης και τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας της οικογένειας». 

Ο Αλέξης Κούγιας θα προχωρήσει σε μήνυση και για την ανάρτηση την οποία έκανε ο γνωστός σεναριογράφος και παρουσιαστής Γ.Καπουτζίδης σχολιάζοντας τον τρόπο υπεράσπισης του κ. Λιγνάδη από τον κ. Κούγια.

Η ανάρτηση του Κ. Καπουτζίδη ανέφερε: «Ο μόνος δρόμος για την ευτυχία και ισορροπία είναι όχι η ιδιαιτερότητα αλλά η φυσιολογικότητα στην ερωτική μας ζωή με τον ρομαντικό έρωτα και την αγάπη για το άλλο φύλο» ενώ πρόσθεσε το hashtag #ευτυχισμένος στην ανάρτηση. Η λεζάντα έχει μια παλιά φωτογραφία του Κ. Κούγια στην οποία φαίνεται χτυπημένος.

Υπενθυμίζεται ότι το σχόλιο του Κ. Καπουτζίδη έγινε με αφορμή το σχόλιο «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» του Κ. Κούγια  με το οποίο και φωτογράφισε τα φερόμενα  θύματα του κ. Λιγνάδη. 

 καπ

Ο Α. Κούγιας πάντως ξεκαθάρισε ότι : «Μηνύσεις και αγωγές θα καταθέσω και προσωπικώς σε όλους έθιξαν την τιμή μου, αλλά και την επαγγελματική μου επάρκεια και αξιοπρέπεια»

Αναλυτικά όπως αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του για τον κ. Καπουτζίδη:

Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας» επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια.via Ειδήσεις https://ift.tt/2NPVwPt
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.