Συνάντηση του Χειμάρα με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς κ. Μπενιάτα

 
Δελτίο τύπου του Βουλευτή ΝΔ Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα με τη συνάντησή του με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Ελένη Μπενιάτα με θέμα την ίδρυση πρότυπων και πειραματικών σχολείων στη Φθιώτιδα.

Σε ανακοίνωσή του , ο κ. Χειμάρας αναφέρει:

«Ανεξάρτητα από την δύσκολη συγκυρία, οφείλουμε ακλόνητα να διεκδικούμε περισσότερες ευκαιρίες για τα παιδιά μας.
Αυτή την δυνατότητα δίνει στη Φθιώτιδα η ίδρυση Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων.

Είναι το θέμα που έθεσα στην Υπουργό κ. Κεραμέως από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Συναντήθηκα με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Ελένη Μπενιάτα, ώστε να συζητήσουμε αναλυτικά τις ενέργειες που απαιτούνται.

Είναι ένας θεσμός που προσφέρει υψηλής ποιότητας δημόσια εκπαίδευση και οφείλουμε να τον υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Σε συνδυασμό με το σπουδαίο έργο που συντελείται από την τοπική μας εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα, τα Πρότυπα & Πειραματικά Σχολεία μπορούν να αποτελέσουν πυρήνες καινοτομίας, έρευνας και πρωτοποριακής εκπαίδευσης εδώ, στην καρδιά της Ελλάδας».;

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη