Ο Γεωργιάδης χτες ανακοίνωσε το άνοιγμα της αγοράς και σήμερα το «πάγωσε»

INTIME

Παγώνει κάθε συζήτηση για άνοιγμα της αγοράς, παρόλο που η κυβέρνηση έβγαζε προς τα έξω δύο πιθανές ημερομηνίες για τα καταστήματα και συγκεκριμένα τις 22 ή τις 29 Μαρτίου.

Η κυβέρνηση χτες έδινε προς τα έξω δύο πιθανές ημερομηνίες για το άνοιγμα των καταστημάτων ωστόσο σήμερα, μόλις 24 ώρες μετά την αισιοδοξία που έβγαζε προς τα έξω, μέσω του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελείας Πελώνη μετριάζει κατά πολύ τις προσδοκίες για άμεση επιστροφή σε κάποιου είδους κανονικότητα.

Σχετικά με την ημερομηνία ανοίγματος δραστηριοτήτων η κ. Πελώνη εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκρατημένη εξηγώντας ότι με τα νούμερα της πανδημίας αυτή τη στιγμή δεν είναι της παρούσης αυτή η συζήτηση.

Λίγο αργότερα, στο ίδιο μέσο ενημέρωσης, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως «όταν η πανδημία καλπάζει το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται». 

Ο ίδιος υπουργός, 24 ώρες νωρίτερα είχε στην ουσία ανακοινώσει το άνοιγμα της αγοράς στις 22 ή το αργότερο 29 Μαρτίου με χρήση sms στο 13032 και όχι με click away. Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι με την αποστολή του sms στο 13032 ο πολίτης θα έχει μέχρι τρεις ώρες στη διάθεσή του προκειμένου να επισκεφτεί τα καταστήματα.

Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης επανέλαβε όσα είχε δηλώσει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, στην ενημέρωση της Δευτέρας, 8 Μαρτίου, ότι μέσα Απριλίου θεωρείται η πιο πιθανή ημερομηνία για άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους.

Το ερώτημα που γεννάται είναι τι μπορεί να άλλαξε από χτες μέχρι σήμερα και οι ίδιοι υπουργοί ψαλιδίζουν τις ελπίδες που ίδιοι καλλιέργησαν και ενώ γνωρίζουν το οριακό σημείο που έχει φέρει η πανδημία τα νοσοκομείο όλης της χώρας.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3erg3oq
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη