Νέες παρεμβάσεις στο Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Φθιώτιδας

 

Ανακοινώνεται μια ακόμη σημαντική παρέμβαση για το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας που αφορά εργασίες συντήρησης και ασφαλτοστρώσεων στην Επαρχιακή Οδό Κομποτάδες, Μεξιάτες, Λουτρά Υπάτης, Αργυροχώρι, Αμαλώτα.

Θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας όπου είναι απαραίτητο, θα γίνουν εργασίες διαγράμμισης των τμημάτων που θα ασφαλτοστρωθούν, ενώ επισημαίνεται ότι το έργο θα κατασκευαστεί με τις υπάρχουσες οδούς σε κυκλοφορία.

«Ένα ακόμη σημαντικό τμήμα του συνολικότερου σχεδιασμού που αφορά ένα πιο σύγχρονο οδικό δίκτυο για τη Στερεά, όπως έχει προγραμματίσει η  Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός και σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 4 μήνες, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας .

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη