Γεμάτα τα νοσοκομεία της Αττικής, στέλνουν ασθενείς με κορονοϊό στη Χαλκίδα - Το σχέδιο του υπουργείου Υγείας

Γεμάτα τα νοσοκομεία της Αττικής, στέλνουν ασθενείς με κορονοϊό στη Χαλκίδα - Το σχέδιο του υπουργείου Υγείας

Ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής, λόγω του κορονοϊού, θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Υγείας.

Όπως ανέφερε το OPEN, από σήμερα ξεκινά η διακομιδή ασθενών με κορονοϊό που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες COVID στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ενώ συνολικά αναμένεται να μεταφερθούν 30 ασθενείς από την Αττική.

Τέσσερις γιατροί από ιδιωτικές κλινικές έχουν ριχτεί στη μάχη που δίνεται στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος», ενώ η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ζητά ο αριθμός των ιδιωτών γιατρών να αυξηθεί.

Σε εξέλιξη βρίσκεται διαπραγμάτευση για την παροχή ιδιωτικών κλινών για ασθενείς με κορωνοϊό, με όλα τα σενάρια να βρίσκονται στο τραπέζι, ανάμεσα σε αυτά και αυτό της επίταξης.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2O2jpDL
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη