Νίκος Ορφανός: «Δεν υπάρχει ομερτά… Ο κλάδος θα βάλει στο περιθώριο τα καθάρματα»

"Αλλά ότι οι συνάδελφοι φοβούνταν να μιλήσουν ισχύει. Από εδώ και πέρα να μην φοβάται κανείς" δήλωσε ο Νίκος Ορφανός.

Στην Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Ορφανός κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος κι αν ο ίδιος γνώριζε κάποια περιστατικά.

Σε σόκαραν οι αποκαλύψεις για τους συναδέλφους σου ή ήταν κοινό μυστικό ότι υπάρχουν παραβατικές συμπεριφορές από κάποιους ανθρώπους του χώρου;

Με σόκαραν, γιατί δεν τους ξέραμε. Γνώριζαν μόνο όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες. Οι υπόλοιποι γνωρίζαμε για κακότροπους χαρακτήρες κι ως εκεί. Δεν υπάρχει «ομερτά» στο θέατρο. Αλλά ότι οι συνάδελφοι φοβούνταν να μιλήσουν ισχύει. Από εδώ και πέρα να μην φοβάται κανείς.

Πως πιστεύεις ότι θα είναι η επόμενη μέρα στο θέατρο, μετά την πανδημία και τις καταγγελίες;

Πιο καθαρή και υγιής. Αρκεί να είμαστε ψύχραιμοι. Κανείς δεν δικαιούται να αυτομετατραπεί σε τιμητή και δικαστή. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει τα ποινικά αδικήματα κι ο κλάδος μαζί με τους θεατές, θα βάλει στο περιθώριο τα καθάρματα.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ

www.zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη