Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού

INTIME

Ο 27χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά χθες στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, νοσηλεύεται στο «401», χώρις να κινδυνέυει η ζωή του. Ποια ήταν τα πρώτα του λόγια.

Ο 27χρονος τραυματίας αστυνομικός, σύμφωνα με τον «ΣΚΑΙ», μίλησε με συναδέλφους του που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, λέγοντας «μη φοβάστε, θα αντέξω».

Ο αστυνομικός της ομάδας Δράση φέρει μώλωπες και κακώσεις σε όλο του το σώμα, ενώ και η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ήταν καθαρή.

Είπε, πως αυτό που τον έσωσε από τα χτυπήματα και δεν είχε κάτι χειρότερο είναι το γεγονός ότι φορούσε το κράνος του.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο - απόπειρα ανθρωποκτονίας. «Ήθελαν να σκοτώσουν αστυνομικό», είπε χαρακτηριστικά.

Η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά συμπλήρωσε πως ήταν μια άναδρη δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού και οι δράστες πρέπει να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rEQfJq
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη