Τρίτος προφυλακιστέος για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Τρίτος προφυλακιστέος για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην 13η Τακτική Ανακρίτρια κρίθηκε σήμερα ακόμη ένας 22χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του αστυνομικού της ομάδας «Δράση», κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων επεισοδίων της 9ης Μαρτίου στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για τον 22χρονο, το πορτοφόλι του οποίου είχε βρεθεί πολύ κοντά στο σημείο όπου χτυπήθηκε άγρια ο 27χρονος από ομάδα εξαγριωμένων διαδηλωτών. Ο νεαρός είχε συλληφθεί μετά τα επεισόδια, οταν πήγε στο Αστυνομικό τμήμα να δηλώσει την απώλεια του πορτοφολιού.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται ότι έχει σχέση με τον άγριο ξυλοδαρμό σε βάρος του ένστολου. Έπειτα από πολύωρη διαδικασία, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ότι πρέπει να οδηγηθεί στη φυαλκη.

Με τη σημερινή απόφαση για προφυλάκιση του 22χρονου, πλέον είναι τρεις οι κατηγορούμενοι που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι για την ανηλεή επίθεση σε βάρος του μέλους της ομάδας ΔΡΑΣΗ, καθώς για την ίδια κατηγορία οδηγήθηκαν χθες στη φυλακή ο 30χρονος που φέρεται να προκάλεσε την πτώση του αστυνομικού καθώς και ακόμη ένας 23χρονος, ενώ ελέυθερος αφέθηκε ο 22χρονος που αρχικά του είχε απαγγελθεί κατηγορία για την επίθεση στον 27χρονο πλην όμως δεν συντάχθηκε κατηγορητήριο από την ανακρίτρια σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σήμερα από το πρωί, πλην του 22χρονου, απολογήθηκαν και άλλοι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια, οι οποίοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Πληροφορίες από ΑΠΕvia Ειδήσεις https://ift.tt/3csq425
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.