Ο Τάσος Ξιαρχό μπαίνει στη Φάρμα και απειλεί να τσακωθεί με τον Τζώρτζογλου

Screenshot

O διάσημος χορευτής μάλιστα βρίσκεται ήδη σε καραντίνα στο ξενοδοχείο για να μπορέσει να μπει στο ριάλιτι, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό.

Ο Τάσος Ξιαρχό εμφανίστηκε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», και αποκάλυψε ότι την επόμενη βδομάδα θα μπει στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1. Από σήμερα, μάλιστα, βρίσκεται σε καραντίνα στο ξενοδοχείο για να μπορέσει να μπει στο ριάλιτι, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό.

«Έχω δει λίγο "Φάρμα". Δεν είχα τι άλλο να κάνω και δέχτηκα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι ότι κάθομαι πολύ και βαριέμαι» δήλωσε ο νεαρός καλλιτέχνης και συνέχισε: «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και νομίζω ότι είμαι farmer boy. Γενικά, μου αρέσει το χωριό μου. Πάω πολύ το καλοκαίρι, ζω τις άγριες στιγμές, πάω στα ποτάμια, βοηθάω τον παππού μου. Είμαι πολύ χωριάτης, γουστάρω».

Παράλληλα, ο Τάσος Ξιαρχό σχολίασε τους παίκτες που έχουν ήδη μπει μέσα στο παιχνίδι και δήλωσε ότι είναι σίγουρος πως θα τσακωθεί με τον Στράτο Τζώρτζογλου. «Θα τσακωθούμε πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει με την ηλικία του και όχι με την προσωπικότητά του. Δεν πάμε να μετρήσουμε τις ζωές μας εκεί». Τέλος, επισήμανε ότι ξέχασε να πάρει την κρέμα ημέρας του και θα ζητήσει να του την φέρουν.

Το σχετικό βίντεο

{https://youtu.be/28B5HNNGoGY}via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3r3A07y
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.