Μικρή Μελίνα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο άκουσμα της αθωωτικής απόφασης - «Ντροπή σας!»

Μικρή Μελίνα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο άκουσμα της αθωωτικής απόφασης - «Ντροπή σας!»

Ξέσπασε ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, που έχασε τη ζωή της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στις 29 Δεκεμβρίου του 2015, στο άκουσμα της απόφασης για αθώωση της αναισθησιολόγου.

«Ντροπή σας! Συγχαρητήρια! Γιατί δεν την αθωώνατε κατευθείαν; Εσείς δεν έχετε παιδιά;» ήταν όπως αναφέρει το cretalive τα λόγια του πατέρα της Μελίνας, Μάνου Παρασκάκη στο άκουσμα της απόφασης.

Σύμφωνα με την απόφαση που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της έδρας, η αναισθησιολόγος που κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της 4χρονης, κρίθηκε αθώα.

«Και οι κρίνοντες κρίνονται»

«Και οι κρίνοντες κρίνονται» σχολίασε ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής της οικογένειας Παρασκάκη Γιώργος Κοκοσάλης, προσθέτοντας μάλιστα χαρακτηριστικά «ευχόμαστε η δικαίωση των θέσεων της υποστήριξης της κατηγορίας να είναι νομική και όχι κοινωνική, και ο νοών νοείτο».

«Θα καταθέσουμε τη Δευτέρα ή την Τρίτη στον Εισαγγελέα Ηρακλείου αίτηση για την άσκηση έφεσης κατά της απόφασης προκειμένου η υπόθεση να κριθεί από δευτεροβάθμιο δικαστήριο, από ανθρώπους που θα έχουν ίσως μεγαλύτερη εμπειρία» είπε επίσης.

«Όπου υπάρχει αίτιο δεν υπάρχει και υπαίτιος»

«Όπως έχω ξαναπεί ήμασταν ενώπιον ενός πολύ σχολαστικού δικαστηρίου και εξετάστηκαν όλες οι πτυχές και εκδοχές. Όπου υπάρχει αίτιο, δεν υπάρχει και υπαίτιος. Το δικαστήριο κατέληξε ότι τη Νεκταρία Πολάκη δεν την βαραίνει καμία ευθύνη» τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης Γιώργος Στειακάκης.

«Ικανοποίηση για την απόφαση»

Την ικανοποίησή της για την αθωωτική απόφαση εξέφρασε και η επίσης συνήγορος υπεράσπισης Αλεξάνδρα Σπανάκη τονίζοντας μάλιστα χαρακτηριστικά «δεν συντρέχει λόγος απόδοσης καμίας ευθύνης. Η δική μας ευθύνη είναι η ανάδειξη της ουσιαστικής αλήθειας και της αποκατάστασης ηθικά αυτού του ανθρώπου που ταλαιπωρήθηκε τόσα χρόνια».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rnOhNb
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη