Θεσσαλονίκη: Εικόνες συνωστισμού έξω από εκκλησία λόγω Ψυχοσάββατου (pic)

GRtimes

Συνωστισμός έξω από τον Ιερό Ναό στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης καθώς έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες πιστοί - Σήμερα Παρασκευή, οι πιστοί πηγαίνουν στην Εκκλησία τα κόλλυβα και τα ονόματα των κεκοιμημένων ώστε να γίνει το μνημόσυνο το επόμενο πρωί.

Συνωστισμός επικρατούσε μέχρι και πριν απο λίγη ώρα, έξω από Ιερό Ναό στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης όπου είχαν συγκεντρωθεί πολλοί πιστοί όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το GRtimes.

Παρά τον υψηλό αριθμό των κρουσμάτων, την απαγόρευση και τα μέτρα που είναι σε ισχύ για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, πολλοί είναι οι πιστοί που αποφάσισαν να μη υπακούσουν στις οδηγίες.

Υπενθυμίζεται οτι κανονικά στις περιοχές που βρίσκονται σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, δηλαδή σε "βαθύ κόκκινο", επιτρέπεται η τέλεση θρησκευτικών λειτουργιών αποκλειστικά και μόνο από θρησκευτικούς λειτουργούς και το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό χωρίς την παρουσία άλλων προσώπων, δηλαδή πιστών.
Από το συγκεκριμένο μέτρο, εξαιρούνται οι κηδείες όπου μπορούν να παρευρίσκονται έως και εννέα άτομα.

Παρόλα αυτά όπως φαίνεται από τις εικόνες παρακάτω που δημοσίευσε το GRtimes, οι πιστοί ένεκα Ψυχοσάββατου, συγκεντρώθηκαν έξω από τον Ιερό Ναό στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης.

SYNOSTISMOS

EKKLISIA2

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3sSGlEa
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη