Σοκαριστική δήλωση γιατρού από το Λαϊκό: Οδεύουμε μαθηματικά να γίνουμε Μπέργκαμο

Eurokinissi

"Δεν έχουμε γίνει Μπέργκαμο, αλλά προς τα εκεί οδεύουμε". Με τη φράση αυτή περιέγραψε στον ΑΝΤ1 ο Αιμίλιος Κακλαμάνης ειδικευόμενος παθολόγος στο Λαϊκό Νοσοκομείο, την κατάσταση που επικρατεί στις ΜΕΘ.

Σε μία σοκαριστική περιγραφή προχώρησε ο Αιμίλιος Κακλαμάνης ειδικευόμενος παθολόγος στο Λαϊκό νοσοκομείο, περιγράφοντας την κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε η κλίνη Covid του νοσοκομείου είναι σχεδόν γεμάτη, με 80 κρεβάτια καλυμμένα και 5-6 κενά, με τέσσερις ανθρώπους να περιμένουν κρεβάτι, ενώ μία χειρουργική κλινική έκλεισε και μετατράπηκε σε κλίιική ΜΕΘ.

Τα κριτήρια για το ποιος θα πάρει κρεβάτι στη ΜΕΘ

Όπως είπε, «τέσσερις ασθενείς με κορονοϊό είναι εκτός ΜΕΘ» και εξήγησε πως η απόφαση για το ποιος θα πάει σε κλίνη, όταν αδειάσει, λαμβάνεται μέσω ΚΕΠΥ ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά.

«Δεν έχουμε γίνει Μπέργκαμο, αλλά προς τα εκεί οδεύουμε», εκτίμησε σχετικά με την κατάσταση στο νοσοκομείο, προσθέτοντας ότι τα νούμερα είναι «μαθηματικά που δεν βγαίνουν».

«Δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν για να γίνουν προσλήψεις και να γίνει επίταξη ιδιωτικών νοσοκομείων καθώς τα νούμερα δεν βγαίνουν», σημείωσε μιλώντας στον ANT1 και εκφράζοντας το αίτημα των υγειονομικών.

Όπως πρόσθεσε, το Σάββατο είχε αποφασιστεί από το Υπουργείο Υγείας να φύγουν δυο ειδικευόμενοι, από τους οποίους μάλιστα η μια ειδικευόμενη, ήταν στην κλινική Covid, που είναι έτσι και αλλιώς υποστελεχωμένη, ωστόσο μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η απόφαση ανακλήθηκε.

Δείτε εδώ το βίντεο 



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3cGsDxB
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη