Ο Μπογδάνος «καλύπτει» Κυρανάκη, λέγοντας... «δε μπορείς να επικαλείσαι προσωπικά δεδομένα όταν είσαι στη μέση μιας πλατείας»

eurokinissi

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, παρέθεσε τη δική του άποψη για την αποκάλυψη από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη των προσωπικών στοιχείων του άνδρα που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς, το μεσημέρι της Κυριακής, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ο κ. Μπογδάνος μίλησε στο Κontra Channel, αναφέροντας πως «δεν μπορείς να επικαλείσαι προσωπικά δεδομένα, όταν είσαι στη μέση μιας πλατείας», καλύπτοντας έτσι τον έτερο βουλευτή της ΝΔ.

Επί της ουσίας, ο κ. Μπογδάνος δικαιολόγησε την αποκάλυψη του πολιτικού χώρου από τον οποίο προέρχεται ο άνδρας που δέχτηκε την άγρια επίθεση από αστυνομικούς και εξέφρασε την άποψη πως με τη δημοσιοποίηση του ονόματός του, επιβεβαιώνεται πως ανήκει στον συγκεκριμένο χώρο.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως το όνομα και το επώνυμο του άνδρα δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα, καθώς εκείνος βρέθηκε... σε δημόσιο χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπογδάνος έχει καταθέσει μήνυση για παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και προσβολή προσωπικότητας για το γεγονός ότι η εναγόμενη δημοσίευσε σε δημόσιο group φωτογραφία του βουλευτή χωρίς τη συγκατάθεσή του.

{https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1369200961290403840?s=20}



via Ειδήσεις https://ift.tt/3bwVbud
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη