Διοργάνωσαν κορονοπάρτι σα να μην τρέχει τίποτα σε Κρήτη και Πάτρα

Διοργάνωσαν κορονοπάρτι σα να μην τρέχει τίποτα σε Κρήτη και Πάτρα

Συλλήψεις και πρόστιμα σε Πάτρα και Κρήτη, όπου κάποιοι δεν βάζουν ακόμα μυαλό και παρά το lockdown, εξακολουθούν να διοργανώνουν κορονοπάρτι.

Το πρώτο κορωνοπάρτι διοργανώθηκε στην Κρήτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το βράδυ του Σαββάτου στο Σκαλάνι.

Μάλιστα, οι ... μπαλωθιές ήταν εκείνες που κινητοποίησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά σε μάζωξη για έναν νεαρό που θα πήγαινε φαντάρος.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο, έγιναν δύο συλλήψεις ενώ έπεσαν «τσουχτερά» πρόστιμα τόσο στους διοργανωτές όσο και στους συμμετέχοντες για τα προβλεπόμενα μέτρα.

kriti elas koronoparti

Η έφοδος της ΕΛΑΣ στο Σκαλάνι

Οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 20 ενώ κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι οι καλεσμένοι διέφυγαν από γειτονικές ταράτσες και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες ακόμη και στα οχήματα των καλεσμένων.

Στη δεύτερη περίπτωση, πραγματοποιήθηκε μάζωξη στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού και συγκεκριμένα στην Ικάρου.

Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 10, στους οποίους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 600 ευρώ για συμμετοχή σε συνάθροιση και για μη χρήση μάσκας ενώ στους διοργανωτές επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Κορονοπάρτι και στην Πάτρα

Σύμφωνα με το patrastimes, αστυνομικοί εισέβαλλαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε σπίτι στην περιοχή Μιντιλόγλι της Πάτρας μετά από επώνυμες καταγγελίες. Διαπιστώθηκε ότι με τη συμμετοχή δεκάδων ατόμων πραγματοποιείτο καρναβαλικό κορωνοπάρτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές στο χώρο βρέθηκαν να είναι περισσότερα από 50 άτομα, ενώ αμέσως με την είσοδο τους οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις και επιβολή προστίμων Ο ιδιοκτήτης και φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι συνελήφθη και εκτός από πρόστιμο 3.000€ θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Βασιλακόπουλος: Υγειονομική βόμβα το πάρτι στην Ξάνθη- Προτείνω άνοιγμα μικρών επιχειρήσεων

«Υγειονομική βόμβα» χαρακτήρισε τις εικόνες ξέφρενου αποκριάτικου πάρτι στην Ξάνθη εν μέσω πανδημίας ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά» ενώ επεσήμανε ότι δεν πετύχαμε τον στόχο του αυστηρού lockdown.

«Είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Πολλοί δεν θα φορούν μάσκα. Προφανώς η Θράκη που δεν είχε πρόβλημα, θα δείτε ότι θα αρχίσει μέσα σε 10-15 μέρες να έχει» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Όπως εξήγησε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το lockdown έχει πολύ μικρότερη αποτελεσματικότητα απ'ότι θα θέλαμε. «Ο κόσμος δεν το εφαρμόζει τόσο πολύ. Υπάρχει κόπωση, αμφισβήτηση. Υπάρχουν οι μεταλλάξεις». 

Τόνισε ότι η εικόνα είναι τραγική στην Αθήνα και ότι το σύστημα είναι πέρα από τα όρια του. 

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3lezwdc
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη