Αυτό είναι το μήνυμα Πούτιν για την επέτειο της ελληνικής επανάστασης

Αυτό είναι το μήνυμα Πούτιν για την επέτειο της ελληνικής επανάστασης

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στην πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαρροπουύλου για τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν αναφερόμενος και στα εγκαίνια του έτους ιστορίας Ρωσία-Ελλάδα: έστειλε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συγχαρητήριο μήνυμα.

Ο Ρώσος προεδρος αναφερομένος στην προεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελαρροπούλου τονίζει στο μήνυμά του για την ελληνική επανάσταση: "Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε, Δεχθείτε τα πιο ένθερμα συγχαρητήρια με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της Ελληνικής Δημοκρατίας – της Ημέρας της Ανεξαρτησίας. Στις σχέσεις με την Ελλάδα, οι οποίες βασίζονται στις μακροχρόνιες παραδόσεις της φιλίας, καθώς και της πολιτιστικής και πνευματικής εγγύτητας, εμείς αποδίδουμε πολύ μεγάλη σημασία. Ευελπιστούμε ότι η διεξαγωγή του Έτους Ιστορίας Ρωσία – Ελλάδα, τα εγκαίνια του οποίου συμπίπτουν με την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη του εθνικού απελευθερωτικού αγώνα του ελληνικού λαού, θα συμβάλει στην εμπέδωση των αμοιβαίως επωφελών σχέσεων μεταξύ των χωρών μας. Σας εύχομαι καλή υγεία και κάθε επιτυχία, και σε όλους τους συμπολίτες σας – την ευημερία και την ευμάρεια.

Μετά τιμής

Βλαντιμίρ Πούτιν"via Ειδήσεις https://ift.tt/3fadQ16
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.