ΙΣΑ: Πενήντα ιδιώτες γιατροί έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα για στήριξη του ΕΣΥ

ΙΣΑ: Πενήντα ιδιώτες γιατροί έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα για στήριξη του ΕΣΥ

Πενήντα ιδιώτες γιατροί, μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας να συνδράμουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη μάχη που δίνει κατά της πανδημίας,σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΣΑ. 

Σήμερα εξάλλου εκπνέει η προθεσμία των 48 ωρών για στήριξη στο ΕΣΥ των ιδιωτών γιατρών (πνευμονολόγοι, παθολόγοι και γενικοί γιατροί).

Ο ΙΣΑ, με τη σημερινή ανακοίνωσή του, καλεί τα μέλη του να ανταποκριθούν στην έκκληση για στήριξη του ΕΣΥ και τονίζει ωστόσο, ότι είναι κρίσιμο να μην αποδυναμωθεί περαιτέρω η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και να παραμείνουν ανοιχτά τα ιατρεία της γειτονιάς. Ζητά από το Υπουργείο Υγείας «στον σχεδιασμό του να λάβει υπόψη του την ανάγκη να παραμείνει ισχυρή η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, για να μείνουν ανοιχτά τα ιατρεία της γειτονιάς και να συνεχίσει η απρόσκοπτη παρακολούθηση των χρονίως πασχόντων και να μη προβεί σε ενέργειες που μπορεί να αποβούν εις βάρος της δημόσιας υγείας».



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3lwx2aq
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη