Τροχαίο στη Λιοσίων: Ο «κλέφτης» ήταν υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινητων που πήρε τη... BMW για βόλτα!

Τροχαίο στη Λιοσίων: Ο «κλέφτης» ήταν υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινητων που πήρε τη... BMW για βόλτα!

Ανατροπή με το τροχαίο στη Λιοσίων καθώς σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο «κλέφτης» ήταν υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων, που ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε αφήσει τη BMW για πλύσιμο.

Μια... βόλτα ήθελε να κάνει ο υπάλληλος πλυντηρίου που «δανείστηκε» χθες χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη τη BMW που σκόρπισε τον τρόμο στην οδό Λιοσίων.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το είχε αφήσει στο πλυντήριο υπολογίζοντας να επιστρέψει να το παραλάβει σε μία ώρα.

Στο μεσοδιάστημα όμως ο νεαρός υπάλληλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να οδηγήσει το γρήγορο αυτοκίνητο στους δρόμους της περιοχής και το πήρε για μια... βόλτα!

Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε τοποθετήσει σε αυτό πομπό παρακολούθησης και ξαφνικά είδε στην εφαρμογή γεωεντοπισμού, στο κινητό του τηλέφωνο, το όχημα να κινείται μακριά από το πλυντήριο!

Ο ιδιοκτήτης τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει την κλοπή, οι αστυνομικοί γρήγορα εντόπισαν το αυτοκίνητο, όμως ο νεαρός πανικοβλήθηκε και επιχείρησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τρελή καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων.via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3eS7jbb
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.