Τροχαίο στη Λιοσίων: Ο «κλέφτης» ήταν υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινητων που πήρε τη... BMW για βόλτα!

Τροχαίο στη Λιοσίων: Ο «κλέφτης» ήταν υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινητων που πήρε τη... BMW για βόλτα!

Ανατροπή με το τροχαίο στη Λιοσίων καθώς σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο «κλέφτης» ήταν υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων, που ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε αφήσει τη BMW για πλύσιμο.

Μια... βόλτα ήθελε να κάνει ο υπάλληλος πλυντηρίου που «δανείστηκε» χθες χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη τη BMW που σκόρπισε τον τρόμο στην οδό Λιοσίων.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το είχε αφήσει στο πλυντήριο υπολογίζοντας να επιστρέψει να το παραλάβει σε μία ώρα.

Στο μεσοδιάστημα όμως ο νεαρός υπάλληλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να οδηγήσει το γρήγορο αυτοκίνητο στους δρόμους της περιοχής και το πήρε για μια... βόλτα!

Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε τοποθετήσει σε αυτό πομπό παρακολούθησης και ξαφνικά είδε στην εφαρμογή γεωεντοπισμού, στο κινητό του τηλέφωνο, το όχημα να κινείται μακριά από το πλυντήριο!

Ο ιδιοκτήτης τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει την κλοπή, οι αστυνομικοί γρήγορα εντόπισαν το αυτοκίνητο, όμως ο νεαρός πανικοβλήθηκε και επιχείρησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τρελή καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων.



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3eS7jbb
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη