ΓΓ Ειδικών Φρουρών για Νέα Σμύρνη: Χούλιγκανς και αντιεξουσιαστές είχαν στόχο νεκρό αστυνομικό

ΓΓ Ειδικών Φρουρών για Νέα Σμύρνη: Χούλιγκανς και αντιεξουσιαστές είχαν στόχο νεκρό αστυνομικό

«Στη Νέα Σμύρνη ενώθηκαν χούλιγκανς από όλες τις ομάδες και μαζί με αντιεξουσιαστές είχαν ένα στόχο νεκρό αστυνομικό», είπε στο θέμα, ο γγ των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

«Είναι παράξενο πως ενώθηκαν γιατί έχουν τεράστιες διαφορές, ποιοι είναι από πίσω που κατάφεραν να ενώσουν αυτούς τους δολοφόνους» διερωτήθηκε ο. Μαυροειδάκος, προσθέτοντας: «Μου φαίνεται πολύ περίεργο να είναι κάποιος που κινείται στις παρυφές κάποιου πολιτικού κόμματος», είπε.

Για τα βίντεο που κυκλοφόρησαν και δείχνουν αστυνομική βία, ανέφερε να υπάρχουν κάμερες πάνω στους αστυνομικούς και εκεί δεν μπορεί να ειπωθεί ψέμα. Ειδικότερα για το βίντεο από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη που δείχνει αστυνομικούς σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζουν, ο γγ των Ειδικών φρουρών διευκρίνισε ότι είναι η στιγμή που αντιλήφθηκε η ομάδα ότι τους άρπαξαν το συνάδελφο τους και φωνάζουν «Πάμε θα τον σκοτώσουν».

«Αν δεν είχαν γυρίσει, ο Άγγελος θα ήταν νεκρός. Είχαν περάσει 2 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα. Ήταν σαν λύκοι πάνω από θήραμα», τόνισε.

Για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού, είπε ότι είναι πολυτραυματίας με κακώσεις και σπασίματα ωστόσο έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. «Αν τον δείτε σαν εικόνα θα λέτε πως αυτός ο άνθρωπος έχει ζήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυροειδάκος. «Αυτή την εικόνα που είδα όταν έφτασε στο νοσοκομείο ανατρίχιασα, φώναζε πονάω αλλά θα αντέξω», συμπλήρωσε.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3qAH5MB
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη