Τι ώρα ανοίγουν και τι ώρα κλείνουν αύριο τα σούπερ μαρκετ

Τι ώρα ανοίγουν και τι ώρα κλείνουν αύριο τα σούπερ μαρκετ

Αλλαγές έφερε στο ωράριο των σούπερ μάρκετ, η απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία πλέον ξεκινά από τις 21.00 και τα σαββατοκύριακα, σε όλη τη χώρα όπως ακριβώς και τις καθημερινές. Με τι μήνυμα στο 13033 μετακινούμαστε για ψώνια.

Τα σούπερ μάρκετ έχουν διευρύνει το ωράριο λειτουργίας τους μετά τις νέες αποφάσεις της κυβέρνησης την προηγούμενη εβδομάδα για επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας μέχρι τις 21:00 και τα Σαββατοκύριακα σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι, τα σούπερ μάρκετ, θα ανοίγουν από τις 07:00 και θα κλείνουν γύρω στις 20:30 τόσο το Σάββατο όσο και τις καθημερινές.

Υπενθυμίζεται ότι στις περιοχές που βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο» όπως η Αττική και η Θεσσαλονίκη τα σούπερ μάρκετ έκλειναν το Σάββατο στις 18:30 κάτι που άλλαξε μετά τη νέα απόφαση που στην ουσία διέυρυνε το ωράριο απαγόρευσης από τις 19.00 στις 21.00.

Ωστόσο, κάθε επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να διαμορφώνει το ωράριο λειτουργίας της αλλά σε κάθε περίπτωση το κλείσιμο θα είναι πριν τις 21:00. Καλό είναι οι καταναλωτές να επικοινωνούν με τα καταστήματα που τους ενδιαφέρουν προκειμένου να ενημερώνονται για το ακριβές ωράριο λειτουργίας.

Τι μήνυμα στέλνουμε στο 13033 για να πάμε στο σούπερ μάρκετ

Ο κωδικός μετακίνησης για προμήθεια αγαθών είναι το 2 στο 13033 και η μετακίνηση θα πραγματοποιείται μόνο είτε εντός του οικείου Δήμου, είτε σε απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας πεζοί ή με ποδήλατο.

Οι καταναλωτές θα έχουν δύο ώρες στη διάθεσή τους για να ψωνίσουν και η προσέλευσή τους θα γίνεται με αυστηρούς κανόνες και μέτρα προστασίας.

Για τους πελάτες η μετακίνηση θα γίνεται με αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2

«Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης, ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης. Το δίωρο θα ισχύει για όλη τη μετακίνηση από το σπίτι μέχρι το κατάστημα και την επιστροφή και οι πολίτες θα πρέπει να το επιδεικνύουν κατά τη διάρκεια πιθανού ελέγχου από την Αστυνομία.



via Ειδήσεις https://ift.tt/31mAJpO
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη