Ριφιφί Ψυχικού: Στον ανακριτή ο σύζυγος της τηλεπερσόνας, αμφισβητεί τα αποδεικτικά στοιχεία

Ριφιφί Ψυχικού: Στον ανακριτή ο σύζυγος της τηλεπερσόνας, αμφισβητεί τα αποδεικτικά στοιχεία

Η υπερασπιστική γραμμή, που θα ακολουθήσει ο 58χρονος θεατρικός επιχειρηματίας, σύζυγος γνωστής τηλεπερσόνας, περιλαμβάνει τη θέση πως τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για τη σύλληψή του, δεν είναι επαρκή. Επίσης, σε ό,τι αφορά το υλικό DNA, o δικηγόρος του 58χρονου κ. Βουλγαράκης επισημαίνει πως πρόκειται για μικτό υλικό τριών ατόμων σε ένα πλαστικό κουμπί που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Το στίγμα έδωσαν από την Πέμπτη με ανακοίνωσή τους οι συνήγοροί του Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης. «Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και διαμαρτύρεται έντονα για την διαπόμπευση του ίδιου και της οικογένειας του. Η απολογία του ενώπιον του κ. Ανακριτή θα τοποθετήσει την υπόθεση στην πραγματική της βάση» ανέφεραν.

«Μέχρι τότε παρακαλούνται όλοι να σεβαστούν το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου ως κατάκτηση του νομικού μας πολιτισμού και να διατηρήσουμε άπαντες την εμπιστοσύνη μας στον αρμόδιο θεσμό, την Δικαιοσύνη», πρόσθεσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των ισχυρισμών του κατηγορούμενου είναι πως στο υλικό DNA που βρέθηκε σε ένα πλαστικό κουμπί στην αίθουσα των θυρίδων περιλαμβάνεται και άλλων δύο ατόμων και ως εκ τούτου δεν αποδεικνύει την εμπλοκή του. Παράλληλα, θα αναφέρει πως δεν υπάρχει έκθεση κατάσχεσης του κουμπιού καθώς και ότι τον παρακολουθούσαν τόσο καιρό χωρίς να διαπιστωθεί τίποτα σε βάρος του.

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά το υλικό DNA, o δικηγόρος του 58χρονου κ. Βουλγαράκης επισημαίνει πως πρόκειται για μικτό υλικό τριών ατόμων σε ένα πλαστικό κουμπί που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Όπως αφήνει να εννοηθεί ο ίδιος είχε τη δική του θυρίδα ακριβώς δίπλα από τις θυρίδες που παραβιάστηκαν και πιθανότατα άφησε το DNA του στο σημείο που τοποθετούνται οι θυρίδες για να ανοιχτούν.

Για το λόγο αυτό βρέθηκε υλικό από τρία άτομα, δηλαδή της ιδιοκτήτριας, του κατηγορούμενου, καθώς και ενός τρίτου ατόμου αγνώστου το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα, πάντως, με τα ευρήματα των αστυνομικών αρχών πρόκειται για δείγμα γενετικού του υλικού, το οποίο βρέθηκε στο εσωτερικό μιας εκ των παραβιασμένων θυρίδων. Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται ούτε για δακτυλικό αποτύπωμα, ούτε για τρίχα, παρά για στίγμα από ιδρώτα, μέσω του οποίου κατόρθωσαν οι αρχές να ταυτοποιήσουν το πρόσωπο.

Η σύλληψη, η δίωξη και το ιστορικό

Στον σύζυγο της γνωστής τηλεπερσόνας, που συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες μετά από επιχείρηση των αρμόδιων αρχών, έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες για τη διάρρηξη σε 4 θυρίδες, η οποία είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Νοέμβριο. Ο 58χρονος διώκεται για διακεκριμένες κλοπές, κατ' εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία στη Βάρη αλλά και σε γνωστό κατάστημα αισθητικής και περιποίησης γυναικών στο Χαλάνδρι, χωρίς να εντοπίσουν ούτε τα μετρητά ούτε κάποιο από τα πολύτιμα κοσμήματα. Κατά τις έρευνες βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας, κινητό τηλέφωνο, 2 αναδιπλούμενα μαχαίρια και 7 κατσαβίδια, καθώς και 680 ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών.

Συνολικά 300 κάτοχοι θυρίδων είχαν μπει στο στόχαστρο των ερευνών, αλλά οι συχνές επισκέψεις του κατηγορούμενου και τα στοιχεία του DNA οδήγησαν τις αρχές να καταλήξουν σε αυτόν ως πρωταγωνιστή του χρυσού ριφιφί.

Η πρώτη καταγγελία

Η πρώτη καταγγελία, που αποκάλυψε και την υπόθεση, έγινε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, όταν μια γυναίκα, μέλος γνωστής οικογένειας των βορείων προαστίων μετέβη στο Α.Τ Ψυχικού και κατήγγειλε ότι άγνωστοι παραβίασαν τη θυρίδα που διατηρούσε σε τραπεζικό υποκατάστημα κοντά στο Κολέγιο Αθηνών, στο Ψυχικό και άρπαξαν 42.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 3.000.000 ευρώ.

Πολύ σύντομα προστέθηκε και μια δεύτερη καταγγελία από άλλη μια γυναίκα σύζυγο γνωστού επιχειρηματία. Αφορούσε στο ίδιο τραπεζικό υποκατάστημα και περιέγραφε, ότι από την θυρίδα είχαν «κάνει φτερά» κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ και 75 χρυσές λίρες.

Ακολούθησαν δύο ακόμη καταγγελίες γυναικών και ιδιοκτητριών των θυρίδων, με την μια να αναφέρει ότι της πήραν από θυρίδα 1.000.000 σε κοσμήματα και την άλλη 130.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Τέτα Καμπουρέλη: «Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου»

«Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου και έχει την στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αλήθεια είναι… Δεν μπορώ. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου. Θα πηγαίνω στη δουλειά μου, γιατί πρέπει να σωθώ με κάποιο τρόπο. Να επιβιώσουμε δηλαδή» ανέφερε η σύζυγός του γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη στο Mega προσθέτοντας:

«Θέλω λίγο να ηρεμήσω. Θέλω λίγο να βάλω σε τάξη την καθημερινότητά μου. Πραγματικά προσπαθώ να συνέλθω και να ηρεμήσουμε. Και προ πάντων τα παιδιά μου».

Η γνωστή τηλεπερσόνα ανέφερε πως οι αστυνομικοί έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή τόσο το σπίτι της όσο και το κατάστημά της, αναζητώντας στοιχεία για την υπόθεση. «Τα έχουν ξεσηκώσει όλα. Έχουν βγάλει τα air-condition, έχουν «γδύσει» όλο το σπίτι, καθώς και το μαγαζί ψάξανε, μες στον κόσμο.

Δεν έχουν βρεθεί τίποτα στοιχεία, πέρα από πέντε κατσαβιδάκια που έχουν όλοι στα νοικοκυριά τους και δυο σουγιαδάκια, τρία, που έχουμε πάρει από νησιά και το Μοναστηράκι με ένα ευρώ. Αυτά έχουν ως οπλοκατοχή. Δεν είναι στοιχεία που μπορεί ένας άνθρωπος να ενοχοποιηθεί. Οπλοκατοχή που έχουν πει αυτοί, αυτά είναι τα στοιχεία» συμπλήρωσε η σύζυγος του κατηγορούμενου.

«Ήρθαν πρώτα στο μαγαζί, ναι, ναι, ναι, με εισαγγελέα ήρθανε. Με κόσμο φυσικά και δεν μου λέγανε και γιατί. Μετά ήρθαν στο σπίτι και μετά πήγα στην ΓΑΔΑ εγώ και έμαθα» ανέφερε. 

Ερωτηθείσα εάν ζητήθηκε από τον σύζυγό της να δώσει δείγμα DNA, απάντησε πως δέχθηκε να δώσει. «Φυσικά και έδωσε. Μα είναι αθώος ο άνθρωπός μου και πραγματικά, στηρίζουμε όλη η οικογένεια και μας στηρίζουν ευτυχώς και οι φίλοι και οι πελάτισσές μου. Ευτυχώς. Χρειάζομαι την στήριξη.

Τώρα εγώ, αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι μου. Είναι χάλια. Χάλια» συμπλήρωσε, διαψεύδοντας πως μία από τις κατόχους των θυρίδων υπήρξε πελάτισσά της



via Ειδήσεις https://ift.tt/3vZAsY0
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη