Κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής

Κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής

Κλείνουν οι σταθμοί του Μετρό "Ευαγγελισμός" και "Μέγαρο Μουσικής" από τις 16.30 λόγω εκδήλωσης στην Εθνική Πινακοθήκη για την επέτειο της ελληνικής επανάστασης

Κλειστοί θα είναι από τις 16:30 οι σταθμοί του Μετρό "Ευαγγελισμός" και "Μέγαρο Μουσικής", σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω της εκδήλωσης για το νέο κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης παρουσία υψηλών προσκεκλημένων. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

«Η Εθνική Πινακοθήκη σηματοδοτεί την έναρξη των εορτασμών της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Η ελληνική τέχνη του 19ου και του 20ού αιώνα, που φιλοξενείται στις αίθουσες της νέας Εθνικής Πινακοθήκης, εξελίσσεται παράλληλα με την Ιστορία της ελεύθερης Ελλάδας και τη δημιουργία του ελληνικού κράτους» σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cfrjCM
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη