Πονοκέφαλος για τον Μπάιντεν ο σκύλος του - Ξαναδάγκωσε υπάλληλο του Λευκού Οίκου

Πονοκέφαλος για τον Μπάιντεν ο σκύλος του - Ξαναδάγκωσε υπάλληλο του Λευκού Οίκου

Εκτός ελέγχου φαίνεται να είναι ο γερμανικός ποιμενικός του Τζο Μπάιντεν, καθώς για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών ο 3χρονος Μέιτζορ δάγκωσε έναν υπάλληλο του Λευκού Οίκου.

Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με το CNN στον νότιο κήπου του Λευκού Οίκου, όταν ο Μέιτζορ απολάμβανε τη βόλτα του και επιτέθηκε στον υπάλληλο του Λευκού Οίκου.

Biden dog

Ο άνδρας υπεβλήθη σε ιατρική εξέταση, ευτυχώς όμως δεν έφερε τραύματα, και επέστρεψε στην εργασία του, γεγονός που σημαίνει ότι δεν ήταν και τόσο σοβαρή η επίθεση του Μέιτζορ. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, ο Μέιτζορ «ακόμα προσαρμόζεται στο νέο του περιβάλλον».

Στις 8 Μαρτίου ο τρίχρονος σκύλος του Μπάιντεν, ο νεότερος από τους δύο γερμανικούς ποιμενικούς του, είχε δαγκώσει έναν πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας με αποτέλεσμα ο πρόεδρος των ΗΠΑ να αποφασίσει να μεταφερθεί μαζί με τον 13χρονο Τσαμπ στο σπίτι των Μπάιντεν στο Ουίλμινγκτον, στην πολιτεία Ντέλαγουερ.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/39suoxq
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη