ΕΟΦ: Ανάκληση ιατροτεχνολογικού προϊόντος

ΕΟΦ: Ανάκληση ιατροτεχνολογικού προϊόντος

Πρόκειται για την ανάκληση των σειριακών αριθμών των μοντέλων ZomaJet 4 και ZomaJet 2 Vision του ιατροτεχνολογικού προϊόντος ZomaJet.

Την ανάκληση των σειριακών αριθμών των μοντέλων ZomaJet 4 και ZomaJet 2 Vision του ιατροτεχνολογικού προϊόντος ZomaJet, που παρουσιάζονται στον πίνακα, που προηγουμένως είχαν διανεμηθεί από την Antares Pharma, για τη χορήγηση του φαρμάκου Zomacton 4 mg διότι, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία έχει αναφερθεί ένας μικρός αριθμός παραπόνων για συμβάντα «διάλυσης
της συσκευής σε κομμάτια». Επισημαίνεται ότι αυτή η ανάκληση δεν αφορά το φάρμακο Zomacton 4 mg.

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται με σκοπό να ενισχύσει την εθελοντική ανάκληση της κατασκευάστριας εταιρείας FERRING PHARMACEUTICALS.

Η εταιρεία με την επωνυμία Ferring Ελλάς Μ.Ε.Π.Ε. ως διανομέας του προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της και να αποσύρει τις συγκεκριμένες παρτίδες από την αγορά.

Τα σχετικά παραστατικά τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cjb5aq
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη