Επιστροφή για τον Αντιπεριφερειάρχη Αθανάσιο Καρακάντζα

 

Αφήνοντας πίσω την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, ο Aντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας στέλνει το δικό του μήνυμα και συγχρόνως το ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ημέρες.

« Έζησα από κοντά  τις δυσκολίες αλλά και την αγωνία ιατρικού προσωπικού και νοσηλευομένων στο Νοσοκομείο Λαμίας και μπορώ να πω ότι ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, καθώς είμαι πεπεισμένος για τη φροντίδα και την αδιάκοπη προσπάθεια που δείχνουν σε όλους τους ασθενείς, αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Στερεάς για το πραγματικό ενδιαφέρον τους.

Ευχαριστώ όμως ιδιαίτερα και όλους εσάς τους χιλιάδες φίλους μου, που συνεχώς μου στέλνατε μηνύματα συμπαράστασης και με γεμίζατε δύναμη. Προχωράμε!»

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη