Πρόστιμο στον βουλευτή Χρυσομάλλη για κορονοπάρτι σε ξενοδοχείο παρέα με γνωστό δημοσιογράφο

INTIME

Πρόστιμο για κορονοπάρτι βεβαιώθηκε στον βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτο Χρυσομάλλη και στο ξενοδοχείο «The Duke Boutique Suites» στο Κολωνάκι.

Στο ξενοδοχείο βρισκόταν και ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης, ο οποίος εντοπίστηκε να παραβιάζει τα μέτρα κατά του κορονοϊού, στον οποίο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Μάλιστα παρών στη... μάζωξη ήταν και γνωστός δημοσιογράφος.

Στο ξενοδοχείο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερολογιακών ημερών.

Ειδικότερη, την Τετάρτη, 03 Μαρτίου, ελεγκτές της ΕΑΔ διενήργησαν κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες έλεγχο στην περιοχή του Κολωνακίου σε συνεργασία με στελέχη της αστυνομίας, με αντικείμενο τη διαπίστωση της εφαρμογής των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Dnews, ο βουλευτής της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης επικαλείται επαγγελματικό ραντεβού και σε καμία περίπτωση «κορονοπάρτι».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.

Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3kH1uye
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη