Από τη Λαμία στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου για κρούσματα κορωνοϊού

Σε καθεστώς ασφυξίας βρίσκεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας και στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες, στο επιθετικό τρίτο κύμα της πανδημίας.

Τέσσερις ασθενείς με βαριά συμπτώματα της COVID 19 έχουν μεταφερθεί από τη Λαμία στη ΜΕΘ COVID του Νοσοκομείου Βόλου, αφού δεν υπήρχαν διαθέσιμες κλίνες στον γειτονικό νομό, αλλά και σε απλά κρεβάτια των κλινικών του κορωνοϊού.

Μαζί με άλλους τρεις Βολιώτες, οι συγκεκριμένη μονάδα γέμισε μετά από αρκετό καιρό. Σήμερα μάχη για να κρατηθούν στη ζωή διασωληνωμένοι δίνουν πέντε γυναίκες 59, 64, 66, 71 και 83 ετών και δύο άντρες 68 και 72 ετών. Σήμερα, μόνο μία θέση στη ΜΕΘ είναι διαθέσιμη στον Βόλο.

Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης του “Αχιλλοπουλείου” νοσηλεύονται δύο ασθενής 73 και 75 ετών, ενώ στις απλές κλινικές κορωνοϊού 37 ασθενείς.

www.thenewspaper.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη