Γιώργος Πατούλης: Τι απαντά στα δημοσιεύματα χωρισμού από τη Μαρίνα Πατούλη;

Eurokinissi

Νωρίτερα η σύζυγος του, Μαρίνα Πατούλη είχε μεταφερθεί επσυσμένα στο νοκομείο αφού επιβεβαίωσε οτι πράγματι περνάνε μια κρίση στο γάμο τους.

Ο Γιώργος Πατούλης έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην τοποθετηθεί δημόσια για το φλέγον ζήτημα. Ωστόσο, η Αντελίνα Βαρθακούρη επικοινώνησε μαζί του και εκείνος αρκέστηκε να αναφέρει ότι πρόκειται για ένα προσωπικό θέμα και δεν θέλει να σχολιάσει κάτι.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Πατούλης είπε: "Όλο το βράδυ κάνουμε αγώνα για τα κρεβάτια στις ΜΕΘ και για όλο αυτό που ζούμε στην Ελλάδα με τον κορονοϊό και δίνω τον αγώνα μου. Τα δικά μας θέματα είναι δικά μας, είναι προσωπικά και δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τίποτα".

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του

{https://youtu.be/TAWCgj3diq0}

Η σύζυγος του Μαρίνα Πατούλη είχε δηλώσει το πρωί σχετικά:

 «Πραγματικά με λυπεί πολύ το γεγονός ότι στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει κάποια δημοσιεύματα που μιλούν για τον χωρισμό μου με τον Γιώργο. Αυτό που θέλω εγώ να πω είναι ότι "όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν στιγμές κρίσης, θεωρώ ότι με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μια κρίση"» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και συνέχισε:

«Όμως, αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι εγώ ουδέποτε θέλησα ούτε θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο. Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας και θεωρώ ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως αληθινός άνθρωπος που πάντα μιλάω με ειλικρίνεια στο κοινό και στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν, αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ τον άντρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία και ελπίζω και ο Γιώργος να βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή μας πορεία.

Όλα αυτά τα δημοσιεύματα και η πίεση με την κρίση στο γάμο της με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, φαίνεται να την λύγισαν με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σήμερα εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ξαφνική επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που είχε εδώ και αρκετό καιρό και για το οποίο έπρεπε να υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3c2DW3Y
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη