Φρίκη στο Μενίδι: Αδέλφια κατηγορούνται οτι μέθυσαν και βίασαν δύο ανήλικα κορίτσια

Φρίκη στο Μενίδι: Αδέλφια κατηγορούνται οτι μέθυσαν και βίασαν δύο ανήλικα κορίτσια

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την καταγγελία βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης δύο ανήλικων κοριτσιών στη Δυτική Αττική, ηλικίας 15 ετών, από δύο αδέρφια τα οποία φέρεται να είχαν μεθύσει.

Εφιαλτικές ώρες για δύο ανήλικα κορίτσια στο Μενίδι. Οι γονείς τους κατήγγειλαν στις αρχές πως τα παιδιά τους έπεσαν θύματα βιασμού από δυο νεαρούς, δυο αδέρφια ηλικίας 19 και 24 ετών, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και ο ένας έχει προφυλακιστεί ήδη.

Το χρονικό της φρίκης

Όλα έγιναν στις 3 Μαρτίου στην πλατεία Μενιδίου και φαίνεται πως τα δυο κορίτσια, 15 και 16 ετών που είναι ξαδέρφες, γνώριζαν τους δυο νεαρούς Έλληνες.

Ο 19χρονος και ο 24χρονος τις προσέγγισαν, τους πρόσφεραν ποτό και αφού κατάφεραν να τις μεθύσουν, τις πήγαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής για να τις κακοποιήσουν σεξουαλικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες βίασαν το ένα κορίτσι και ασέλγησαν στο άλλο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο ένας από τα αδέρφια βίασε το 15χρονο κορίτσι στο μπάνιο του δωματίου, ενώ αδερφός του ασέλγησε στη 16χρονη.

Πηγή: dikastiko.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3vaDvvX
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη