ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης, αφού απέτυχε σε πανδημία και οικονομία, αναζητά σωσίβιο σε προανακριτικές

INTIME

«Κίνηση πολιτικής απελπισίας» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την κίνηση της ΝΔ να καταθέσει πρόταση για Προανακριτική σε βάρος του Νίκου Παππά για την υπόθεση Καλογρίτσα και υπογραμμίζει ότι ο «σε κάθε περίπτωση ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να γνωρίζει ότι κανένας αντιπερισπασμός δε θα καταφέρει να σταματήσει τη κατάρρευση της κυβέρνησής του».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού απέτυχε παταγωδώς στα κρίσιμα μέτωπα της πανδημίας και της οικονομίας, αναζητά σωσίβιο σε προανακριτικές επιτροπές», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τονίζει ότι «η κυβέρνηση που έχει χειραγωγήσει σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ με κρατικές διαφημιστικές δαπάνες και έχει απαλλάξει τους ιδιοκτήτες καναλιών από την υποχρέωση καταβολής της ετήσιας δόσης, στήνει προανακριτική για να δικάσει τον ΣΥΡΙΖΑ που για πρώτη φορά εφάρμοσε το Σύνταγμα και υποχρέωσε τους καναλάρχες να βάλουν το χέρι στη τσέπη».



via Ειδήσεις https://ift.tt/38o3OVE
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη