Δημοσκόπηση καίει Χάρι και Μέγκαν: Να αφαιρεθούν οι τίτλοι τους, έκαναν κακό στη μοναρχία

Δημοσκόπηση καίει Χάρι και Μέγκαν: Να αφαιρεθούν οι τίτλοι τους, έκαναν κακό στη μοναρχία

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν έβαλαν πάνω από το καθήκον τους προς την πατρίδα την προβολή τους από τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα, οι περισσότεροι Βρετανοί πιστεύουν ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έκαναν λάθος που έδωσαν την εκρηκτική τους συνέντευξη με τον Πρίγκιπα Φίλιππο να είναι στο νοσοκομείο θεωρώντας μάλιστα ότι έχουν απογοητεύσει τη βασίλισσα και πρέπει να αφαιρεθούν οι βασιλικοί τίτλοι τους.

Η έρευνα διεξήχθη αφότου εκατομμύρια παρακολούθησαν τη συνέντευξη του Oprah Winfrey στο ITV τη Δευτέρα και ποκαλύπτει ότι η μοναρχία έχει καταστραφεί, χτυπώντας την προσωπική δημοτικότητα της Βασίλισσας αν και όχι τόσο πολύ όσο του Χάρι και του Πρίγκιπα Τσαρλς.

Σχεδόν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είδαν την δημοτικότητά τους να πέφτει ακόμα και η Βασίλισσα Ελισάβετ που έχασε 2 μονάδες από τον περασμένο Ιανουάριο με την δημοτικότητά της όμως να παραμένει στο 64%. Εκτός από την Βασίλισσα επέσε η δημοτικότητα του Χάρι κατά 15 μονάδες, του Καρόλου 13 μονάδες και της Μέγκαν 6 μονάδες.

Οι Βρετανοί δεν πιστεύουν τις κατηγορίες για ρατσισμό που εξαπέλυσε η Μέγκαν Μαρκλ η οποία είναι η λιγότερο δημοφιλής χωρίς όμως να ξεπεράσει τον χειρότερο σε δημοφιλία Πρίγκιπα Άντριου που έχει κατηγορηθεί για παιδοφιλία και σχέσεις με τον Τζέφρι Επστάιν.

Οι περισσότεροι πολίτες ένιωσαν ότι ο Χάρι και ο Μέγκαν έδωσαν προτεραιότητα στην προσοχή των μέσων ενημέρωσης και όχι στα καθήκοντα και τις υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρουν, σύμφωνα με τα ευρήματα της διαδικτυακής δημοσκόπησης που ανέθεσε η Daily Mail.

Τα αποτελέσματα αποκαλύπτουν επίσης μια διαφορά μεταξύ παλαιότερων και νεότερων Βρετανών - με τους τελευταίους να είναι πιο πρόθυμοι να αποδεχθούν τους ισχυρισμούς του Χάρι και του Μέγκαν.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2N1scVI
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη