Εξηγήσεις Γεωργιάδη για τη βάφτιση - Οργισμένη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Εξηγήσεις Γεωργιάδη για τη βάφτιση - Οργισμένη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Αλήθεια κ. Μητσοτάκη, υπάρχει ένα μέτρο περιορισμού το οποίο να τηρούν τα μέλη της κυβέρνησής σας; Η αυτά ισχύουν - υπό την απειλή προστίμου και ξυλοδαρμού - μόνο για τους απλούς πολίτες;».

Αυτό το ερώτημα θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο που εξέδωσε, αναφέροντας ότι «ο κ. Γεωργιάδης από χθες διαφημίζει ότι συμμετείχε σε βάφτιση, καταστρατηγώντας τα μέτρα και τις απαγορεύσεις που η ίδια η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει».

Εξηγήσεις Γεωργιάδη

Το μεσημέρι της Δευτέρας, 15 Μαρτίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Facebook έδωσε εξηγήσεις για το γεγονός αναφέροντας: «Η βάπτιση στην οποία παρευρέθηκα χθες ως νονός, πραγματοποιήθηκε νομίμως κατόπιν αδείας που εξέδωσε στις 05/03/2021 η Πολιτική Προστασία όταν οι γονείς του παιδιού έκαναν την σχετική αίτηση. Αυτή είναι μία διαδικασία που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αν έχει σοβαρούς λόγους».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3eIvdWG
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη