Αυτό θα γίνει το πρώτο covid-free νησί της Βόρειας Ελλάδας (βίντεο)

Αυτό θα γίνει το πρώτο covid-free νησί της Βόρειας Ελλάδας (βίντεο)

Η Αμμουλιανή της Χαλκιδικής θα γίνει το πρώτο covid-free νησί της Βόρειας Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας το ρητό ότι σαν την Χαλκιδική δεν έχει!

Οι περίπου 500 κάτοικοι του μαγευτικού νησιού έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν την επιθυμία τους να εμβολιαστούν μέχρι τη Κυριακή 4 Απριλίου προκειμένου να κάνουν τη πρώτη δόση του εμβολίου μέχρι ις 16 Απριλίου.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχο Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος «Μέχρι τη Δευτέρα θα στείλουμε ονομαστικά τη λίστα των κατοίκων στην υγειονομική περιφέρεια, για να οργανωθεί ο εμβολιασμός στο αγροτικό ιατρείο του νησιού». Ο οριζόντιος εμβολιασμός των κατοίκων του νησιού θα επιτρέψει το άνοιγμα εν όψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν.

Η δήλωση των κατοίκων θα γίνεται ενώπιον του προέδρου της κοινότητας ή στο μοναδικό φαρμακείο του νησιού. Κατά τη δήλωσή τους οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να γνωστοποιούν τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου για επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3sQJFzK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη