Μεταναστεύει στη Γερμανία ο ράπερ Lamanif

Μεταναστεύει στη Γερμανία ο ράπερ Lamanif

Να βρει τα πατήματά του μετά την υπόθεση εκβιασμού με το ροζ βίντεο επιδιώκει ο 24χρονος ράπερ Lamanif, που φεύγει για τη Γερμανία.

«Είμαι καλύτερα. Φεύγω για να βρω τα πατήματά μου, την ηρεμία μου. Είμαι ένα άτομο πολύ κατακριτέο. Υπάρχουν πολλοί που με αντιπαθούν. Επειδή όμως θέλω να συνεχίσω αυτό που κάνω, ελπίζω η συμπάθεια που υπάρχει στο πρόσωπό μου να συνεχιστεί», είπε ο Lamanif στο Star.

«Με βοήθησε πολύ η οικογένειά μου. Ήμουν πολύ σκληρός με τα λάθη μου. Πέρασα μια φάση απόγνωσης, δεν ήταν και μικρό το χτύπημα που δέχθηκα. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και για την οικογένειά μου. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και μένω χρόνια με τον πατέρα μου. Τον ευχαριστώ για όλα και έχω πολλά να κάνω μαζί του» πρόσθεσε.

Για να καταλήξει: «Υπήρξα λάθος πρότυπο, είναι σίγουρο αυτό. Όσο καθαρίζει το μυαλό μου όμως τόσο περισσότερο βρίσκω τα πραγματικά μου πιστεύω».

«Τα αφήνουμε όλα πίσω και πάμε για μια νέα αρχή. Είμαι δίπλα του και θα φτάσουμε μέχρι τέλους» είπε ο πατέρας του ράπερ.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3t4qiDd
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη