Lockdown: Πώς θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Lockdown: Πώς θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Αύριο 21η Μαρτίου, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, ο Μακαριώτατος θα προεξάρχει στην καθιερωμένη Συνοδική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό.

Το άνοιγμα των εκκλησιών όλης της χώρας αποφάσισε τελικά η Κυβέρνηση από αυτήν την Κυριακή, για τους τρεις μεγάλους εορτασμούς, τους Χαιρετισμούς, τον Ευαγγελισμό και την Κυριακή της Ορθοδοξίας, με πολύ αυστηρά μέτρα.

Συγκεκριμένα θα επιτρέπεται η Τέλεση λειτουργίας στον καθεδρικό ναό κάθε δήμου, με έναν πιστό ανά 25 τμ. και με όριο τους 20 πιστούς με υποχρεωτική χρήση μάσκας

Αυριο 21η Μαρτίου, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, ο Μακαριώτατος θα προεξάρχει στην καθιερωμένη Συνοδική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό.

Σημειώνεται πως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παραστεί στην Αρχιεπισκοπική και Συνοδική Θεία Λειτουργία για τη γιορτή της Κυριακής της Ορθοδοξίας, στην Μητρόπολη Αθηνών.



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/39ico9h
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη