Τα δάκρυα του Στράτου Τζώρτζογλου για τη σύζυγο του και η on air αντίδρασή της

Τα δάκρυα του Στράτου Τζώρτζογλου για τη σύζυγο του και η on air αντίδρασή της

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι από τους λίγους διάσημους άντρες στην Ελλάδα που έκλαψε δημόσια, γιατί του λείπει η σύζυγός του, Σοφία Μαριόλα.

Όπως είναι γνωστό ο ηθοποιός, είναι εδώ και αρκετό καιρό στη Φάρμα του Ant1, μακριά από το σπιτικό τους, τις ανέσεις και κυρίως τη ζεστή αγκαλιά της Σοφίας, μια αγκαλίτσα μου λείπει ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Η Σοφία Μαριόλα είδε χθες στο Πρωινό, σε ένα απόσπασμα από τη Φάρμα, τον άντρα της ζωής της, να ξεσπά σε κλάματα για εκείνη, επειδή του λείπει και φυσικά λύγισε..."

Μια αγκαλίτσα θέλω να της κάνω, μια αγκαλίτσα. Ξέρω ότι θα χαίρεται τώρα που με βλέπει εδώ αλλά είναι μόνη της και θα της λείπω. Πάρα πολύ μου λείπει το Σοφάκι και το Αλκιβιαδάκι μου μού λείπει πολύ, ο γιος μου. Σ' αγαπώ ρε Σοφάκι, με παντρεύεσαι ξανά; Γιατί ξέρεις την επιλογή του γάμου πρέπει να την κάνεις κάθε ημέρα, κάθε ημέρα πρέπει να κερδίζεις την αγάπη του συντρόφου σου και να δίνεις χωρίς να περιμένεις να λάβεις. Αν ο άλλος είναι συντονισμένος μαζί σου θα σου δώσει την υψηλότερη ποιότητά του. Αν αναγκαστεί να στο δώσει από υποχρέωση θα είναι χαμηλής ποιότητας και άρα άχρηστο".

Η Σοφία Μαριόλα φανερά συγκινημένη παρακολούθησε το απόσπασμα με τον σύζυγό της και είπε μεταξύ άλλων: "Αχ, μου ραγίσατε την καρδιά. Αυτά τα ξεσπάσματα τα κάνω και εγώ σπίτι, αλλά χωρίς κάμερες. Είμαστε ένα, δεν θέλω να λέω κουβέντες που είναι ρομαντικές. Ευχαριστώ ήταν ένα δώρο".

"Η αλήθεια είναι ότι στη αρχή με πείραξε που ο Στράτος Τζώρτζογλου πήγε στη Φάρμα. Το σπίτι μου φάνηκε τεράστιο και άδειο μόλις έμεινα μόνη. Είναι 140 τ.μ. το σπίτι. Είναι έντονη προσωπικότητα… Έχω δύο εβδομάδες τον δω. Μου λείπει πολύ" είπε για τον άντρα της ζωής της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 



via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3vJBF5M
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη