Tεράστιο buzzer beater του Λάνγκφορντ στην Πυλαία (vid)

Tεράστιο buzzer beater του Λάνγκφορντ στην Πυλαία (vid)

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι των δικεφάλων, επικρατώντας με 85-87 επί του ΠΑΟΚ μέσα στο PAOK Sports Arena στην παράταση. Για να καταφέρει ωστόσο να πάρει την σπουδαία αυτή νίκη, χρειάστηκε να μιλήσει για ακόμα ένα παιχνίδι η εκτελεστική δεινότητα του Κιθ Λάνγκφορντ.

Ο Αμερικανός σκόρερ εκτός από τους 18 πόντους που είχε συνολικά στο παιχνίδι, ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο καλάθι για την Ένωση. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πήρε την τελευταία επίθεση της ΑΕΚ στην παράταση πάνω του και με το… κλασικό fade away σουτ που τον χαρακτηρίζει σκότωσε τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός αρχισκόρερ της Ένωσης «μιλάει» στο φινάλε μέσα στην Πυλαία. Όπως μας θυμίζει η ΑΕΚ με βίντεο που ανέβασε στα social media, και πέρσι (στις 9 Δεκεμβρίου του 2019 για την ακρίβεια) ο Κιθ Λάνγκφορντ με μεγάλο τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ είχε δώσει αέρα πέντε πόντων στην ομάδα του «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την νίκη.

Περισσότερα στο overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3vlarlI
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη