Συνδικαλιστής Αστυνομίας: Ο Κουφοντίνας είναι άνθρωπος, δεν πρέπει να πεθάνει έτσι σε ένα δομημένο κράτος (vid)

Συνδικαλιστής Αστυνομίας: Ο Κουφοντίνας είναι άνθρωπος, δεν πρέπει να πεθάνει έτσι σε ένα δομημένο κράτος (vid)

Έκκληση να μην αφεθεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας να πεθάνει απηύθυνε ο αστυνομικός και συνδικαλιστής Γιώργος Καλλιακμάνης. «Να μην αφήσουν τον Κουφοντίνα να πεθάνει. Παρά τα όσα έκανε, είναι άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά. 

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Καλλιακμάνης τόνισε πως ο ίδιος ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν έδωσε την επιλογή στα θύματά του να ζήσουν η να πεθάνουν, ωστόσο ο ίδιος δεν πρέπει να αφεθεί να πεθάνει σε ένα δομημένο κράτος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ζήτησε «να μην αφήσουν τον Κουφοντίνα να πεθάνει. Παρά τα όσα έκανε, είναι άνθρωπος. Παρότι αυτός δεν έδωσε την επιλογή στα θύματά του να ζήσουν ή να πεθάνουν, ζούμε σε δομημένο κράτος. Και θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποτραπεί το μοιραίο.

Ο κ. Κουφοντίνας λέει ότι τον αδικούν. Σκεφτείται πόσους αδίκησε αυτός στο παρελθόν. Και τους αδίκησε με τον χειρότερο τρόπο, αφαιρώντας τους τη ζωή».

Σε σχέση με την επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ Καισαριανής ανέφερε πως ευτυχώς «οι αστυνομικοί έτρεξαν να σωθούν γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε θύματα από τη μία ή την άλλη πλευρά».

«Υπάρχει έντονη ανησυχία στην Αστυνομία. Είμαστε σε επιφυλακή»

Όπως υποστήριξε χτες κορυφώθηκαν οι ενέργειες που άρχισαν από τις 8 Ιανουαρίου από όταν ο Δημήτρης Κουφοντίνας άρχισε απεργία πείνας και δίψας.

«Είναι πάνω από 300 ενέργειες. Πολλές ενέργειες είναι ήπιες, άλλες είναι εκτεταμένες. Υπάρχει έντονη ανησυχία στην Αστυνομία. Είμαστε σε επιφυλακή. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο σε εφαρμογή, με παρατηρητές σε στόχους, περισσότερες περιπολίες, προληπτικούς ελέγχους».

Όπως αναφέρει μετά από τέτοιες ενέργειες, όπως η απεργία του κ. Κουφοντίνα δημιουργούνται νέες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Τέλος, σχετικά με την Τσικνοπέμπτη και την Καθαρά Δευτέρα τόνισε πως η αστυνομία θα θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο ελέγχων της.



via Ειδήσεις https://ift.tt/302XXk6
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη