Σωτήρης Ταχτσόγλου: Πως ο ηθοποιός επιχείρησε να αυτοκτονήσει (vid)

Alpha Screenshot

Ο ηθοποιός Σωτήρης Ταχτσόγλου έμεινε στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες μετά την πτώση του από τον τρίτο όροφο. Όπως είπε  στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» έσπασε, μεταξύ άλλων, δύο σπονδύλους και έμεινε στο νοσοκομείο για δύο εμβδομάδες. Τι δήλωσε για το σοκαριστικό ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Ο Ταχτσόγλου, ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του «κακού Σωτήρη» στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για την περιπέτειά του και πώς έπεσε από τον τρίτο όροφο στην προσπάθειά του να μπει στο σπίτι του, καθώς αυτός και η σύντροφός του, η οποία μόλις είχε γεννήσει πρόωρα, είχαν κλειστεί απ' έξω.

«Ήμασταν σε μια περίεργη περίοδο, με τη σύντροφό μου να έχει γεννήσει πρόωρα το παιδί μας μόλις 800 γραμμάρια. Χρειάστηκαν και δύο χειρουργεία κι ήταν και το lockdown», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν, μετά την απόφασή του να πηδήξει από το διπλανό μπαλκόνι.

«Ξεχάσαμε το κλειδί της πόρτας από μέσα κι η σύντροφός μου είπε να πάρουμε κλειδαρά. Δεν πρόλαβε να το πει και της είπα άσε θα πηδήξω από τον τρίτο όροφο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Πήγα στους γείτονες που γνωριζόμαστε και τους είπα θα πηδήξω. Βγαίνω, κρεμιέμαι κι ούτε καν με είδαν. Ξαφνικά οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν, όπως ήμουν κρεμασμένος. Ήμουν θυμωμένος την ώρα που έπεφτα», εκμυστηρεύτηκε.

Ο ηθοποιός έπεσε τελικά με τη μέση στο καπό ενός αυτοκινήτου, το οποίο ήταν αυτό που του έσωσε τη ζωή.

«Στην αρχή δεν ένιωσα πόνο αλλά μετά έπεσα από το αμάξι γιατί η μέση μου δεν με στήριζε. Ήρθε μια νοσηλεύτρια και με βοήθησε. Έμεινα δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο κι ένας μήνας ανάρρωση. Έσπασα δύο σπονδύλους κι είχα κάποια κατάγματα», κατέληξε.

Πηγή βίντεο: zappit, πληροφορίες Alpha



via Ειδήσεις https://ift.tt/3clDpKO
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη