-->

Επίθεση στην Κυψέλη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 25χρονος κατηγορούμενος

Επίθεση στην Κυψέλη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 25χρονος κατηγορούμενος

«Τα πραγματικά περιστατικά είναι εντελώς διαφορετικά, δεν υπήρξε καυστικό υγρό, δεν υπήρξε απόπειρα δολοφονίας» επεσήμανε ο δικηγόρος του, μετά την απολογία του πελάτη του, και τόνισε ότι μπορεί το κατηγορητήριο να αλλάξει

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 25χρονος, που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε νεαρή κοπέλα (είναι τεσσάρων μηνών έγκυος) στην περιοχή της Κυψέλης, με βάση τα όσα έκανε γνωστά, ο δικηγόρος του, μετά την απόλογία του στην ανακτρίτρια την Τρίτη (20/04). Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του συλληφθέντα έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Αναλυτικά, όπως ενημέρωσε ο συνήγορός του Γιώργος Κλουδάς, ο εντολέας του στερήθηκε το δικαίωμα της εξόδου από τη χώρα, πρέπει να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά και να μην έχει καμία συναναστροφή με το θύμα.

«Τα πραγματικά περιστατικά είναι εντελώς διαφορετικά, δεν υπήρξε καυστικό υγρό, δεν υπήρξε απόπειρα δολοφονίας», επεσήμανε ο δικηγόρος, κατά την έξοδό του από το δικαστήριο. Επανέλαβε, ακόμα, πως ο πελάτης του «δεν είχε καμία πρόθεση να αφαιρέσει ζωή» και σημείωσε πως όλοι οι ισχυρισμοί του έγιναν δεκτοί από την ανακρίτρια.

Σημειώνεται ότι στην απολογία του στον εισαγγελέα ο δράστης υποστήριξε ότι το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησε ήταν αμμωνία. Ερωτώμενος σχετικά ο δικηγόρος και σχολιάζοντας τα περί χρήσης καυστικού υγρού, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, είπε: «Ατυχώς κατέστη της μόδας το βιτριόλι, δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε επίθεση με καυστικό υγρό είναι με βιτριόλι». Ο δικηγόρος εκτίμησε, τέλος, πως μπορεί να αλλάξει το κατηγορητήριο κατά του πελάτη του.

Πώς έγινε επίθεση

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση είχε σημειωθεί αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής (11/04), όταν ο 25χρονος άνδας βγήκε από όχημα χρώματος μπλε, ακινητοποίησε τη γυναίκα και της έβαλε ένα μαντίλι στο στόμα.

Οι Αρχές κατάφεραν φτάσουν στη σύλληψή του, αφότου τον κατονόμασε η νεαρή ως τον δράστη της επίθεσης εις βάρος της. Συγκεκριμένα, ο νεαρός συνελήφθη την Παρασκευή (16/04) μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο κέντρο της Αθήνα. Ο φερόμενος ωε δράστης είναι παλιός γνωστός της 25χρονης και συναντήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να συζητήσουν. Οι δυο τους φέρεται να είχαν σχέση για επτά χρόνια, ενώ είχαν χωρίσει.

«Εγώ το έκανα, ναι. Τα πράγματα όμως, δεν είναι όπως τα ξέρετε. Δεν είχα ιδέα ότι είναι έγκυος», υποστήριξε ο 25χρονος στους αστυνομικούς.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3v3G6XR
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->